Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Ja zwyciężyłam.................... choroby.. :P

Radzio

admin

Wczoraj nie biegałem planowo, ale dziś nie biegałem i jutro nie będę biegać... :(
A wszystko przez ten deszczyk, który z traski zrobił ciapę.

Radzio

Ciapa na ścieżkach nie sprzyja bieganiu, ale sprzyja ognisku domowemu, albo barowemu. ;) :D

renia

Radzio - mówiłeś, że skończysz z barami... :lol: :wink:

Radzio

Dzień dobry :)

Cytat: renia w 2010-03-29, 21:26:34

Radzio - mówiłeś, że skończysz z barami... :lol: :wink:

Od jutra zaczynam "sezon" rowerowy i z tym wezmę się za bary :D :D :D,
a z tamtymi barami nie skończę, bo nawet nie zacząłem... ;) :D :D

renia

No to życzę powodzenia i szerokiej drogi.. :D ..no i pogody jednej i drugiej..  :roll: ..czyli tej od ucha do ucha też.. :wink:

Radzio

Jak rozgonić zakwasy wiem :), ale jak jutro namówić tyłek żeby kilka godzin spędził na siodełku ......................................... :D  :lol: :lol:

renia

Oj to trudne  :roll: .. to jak mówienie do słupa, a słup jak d.... 8)  :lol:

Radzio

Spróbuję zastosować starą metodę Babć stosowaną podczas karmienia wnucząt ................................................................. zagadam je ("siedzenie") :D :D :D

Radzio

150 km w ciągu trzech dni to nie jest wyczyn, ale humor poprawia. :) :D :D .......................... i siedzenie już nie protestuje ;)

renia

Wyczyn nie jest tak istotny jak poprawa humoru....a siedzenie.. :roll: ..cóż - jest gorsze niż jazda na rowerze... 8) (emotikonka p.t. terrorysta)

Teresa Stachurska

Reniu, biegasz?

Radzio

Cytat: renia w 2010-04-01, 21:32:17

....a siedzenie.. :roll: ..cóż - jest gorsze niż jazda na rowerze... 8) (emotikonka p.t. terrorysta)

O to to ;) :D

renia

Może...opty - to to... :wink:

Radzio

Dziś jest pięknie tzn. słonecznie, chłodno ....................... sucho :D :D

Opal

Cytat: Radzio w 2010-04-02, 12:05:15
Dziś jest pięknie tzn. słonecznie, chłodno ....................... sucho :D :D

Chyba zacznę zazdrościć :(  U mnie padał deszcz, a teraz już tylko wielkie płaty śniegu przykrywają nawet świeżo rozkwitłe kwiaty forsycji, pąki na bzie itp... Nie zapowiada się, żeby miało przestać, więc zamiast na rower, to przyjdzie wyciągnąć sanki i przeprosić zimowe ubranie :( A już wiosna była.... i sobie poszła.

renia

Niby ta Polska nie taka wielka, a tyle różnych rodzai pogody w jednym dniu mamy. Może za to bedziesz miała słoneczko w Święta - tak jak przysłowie mówi... :roll:

Opal

W prognozie pogody nie zapowiadali opadów śniegu, a ja już idę zasłonić okna, żeby na niego nie patrzeć :( Samochody zasypane, biało jak zimą.

admin

Chyba widzę te chmury, co tak u was sypią śniegiem, ale może jakoś szczęśliwie nie dojdą tu! :roll: