Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Z tymi 20km wyszło mniej więcej tak: "... nie chcę, ale muszę..". ;)
Na szczęście to był marszobieg i nie zakwasiło. :)
Cytat: admin
Na początkowe zakwasy - tylko kolejna porcja biegu! Po przebiegnięciu dwustu, trzystu metrów zakwasy "cudownie" znikają.
A tak, znikają! I tak wpadam w "pętlę" biegania. (Jaki prosty sposób na zdrowie) :D

P.s.
Czekam na wieści z "inauguracji". :)
Zawodnik? ................. raczej brak umiaru, ale za gratulacje dziękuję. ;) :)

Blackend

Wow! Dwudziestka na dzień dobry  8) Trzeba samemu biegać aby to docenić!
Radzio gratulacje od "biegacza" szaraka ;)

admin

Właśnie wróciłem z obchodu i... szykuję na jutro moje "sprandki"...  :D

admin

Nie jest dobrze!
Właśnie się rozpadało, a na jutro zapowiadają opady ciągłe...  :?
I co tu robić z tym moim zmartwieniem?
Pewnie poczekam do jutra, bo jutro samo przyniesie rozwiązanie.  :D

Blackend

Zadeklarowałeś - musisz biec ;)
Ja na wszelki wypadek jeszcze sie nie odzywam  :lol:

admin

No nie wiem.
Jak byłbym rozbiegany, to bieganie w deszczu to żaden problem, ale na pierwszy bieg?
Dostanę jeszcze we wtorek zapalenia płuc  :shock: i jako "opty-ikona" zrobiłbym "opty-sensację"!  :shock:
Ilu przez to by zrezygnowało z "30g"!  :lol:
No nie mogę sobie pozwolić na taką nieroztropność!  :wink:

renia

Jak to dobrze nie być żadną "ikoną"  :roll:
.. można przeziębić się do woli.. :lol:
  i kichać na wszystko.. 8)  i o to biega..

Rajano

Cytat: admin w 2010-03-21, 18:30:49
Dostanę jeszcze we wtorek zapalenia płuc  :shock: i jako "opty-ikona" zrobiłbym "opty-sensację"!  :shock:
Witam
Żadna to by była sensacja, przeziębienie się to sygnał od organizmu że chce się oczyścić i "wyremontować" wadliwe komórki
Pozdrawiam

RTS

Cytat: Rajano w 2010-03-22, 00:44:34
Cytat: admin w 2010-03-21, 18:30:49
Witam
Żadna to by była sensacja, przeziębienie się to sygnał od organizmu że chce się oczyścić i "wyremontować" wadliwe komórki
Pozdrawiam
Niechby sobie był to remont (a co to za nowinka? Bo ja nie w temacie.) to i tak nie zmienia postrzegania u wielu ludzi. Taki admin to nie ma łatwo  :) . Ja zaś nie oszczędzałem się i właśnie zakończyłem mój 2-dniowy "remont".

RTS

Remont, remont... A czy to nie jest znów branie objawu za przyczynę?

admin

Jednak dziś nie będzie inauguracji.  :(
Jest jeszcze zbyt mokre podłoże.

Radzio

Pewna sentencja "wspomina" coś o cierpliwości ;), wobec tego uzbrajam się w cierpliwość i z oklaskami zaczekam na inaugurację. :)

Daniel

Dzisiaj pierwszy raz wybiegłem do lasu. Jest jeszcze sporo śniegu, ale podłoże już w miarę suche. Przybyło powalonych drzew i aż osiem musiałem przechodzić, co spowalnia bieg. Muszę się do nich przyzwyczaić, bo leśnicy usuwają tylko te, które im przeszkadzają.

Radzio

Cytat: Daniel w 2010-03-24, 20:15:16
Dzisiaj pierwszy raz wybiegłem do lasu. ......

Skoro inauguracja, to  ...brawo. :)

Cytat: Daniel
.......Przybyło powalonych drzew i aż osiem musiałem przechodzić, co spowalnia bieg. Muszę się do nich przyzwyczaić, bo leśnicy usuwają tylko te, które im przeszkadzają.

Może mają lepsze obuwie do biegania przez niektóre zwalone drzewa. ;) :)

Daniel

Na pewno mają lepsze, bo biegam w tenisówkach przeznaczonych na sporty halowe. Związane to jest z techniką biegu z lądowaniem na palcach. Mógłbym biegać na boso, ale nie mam odwagi tego robić w lesie. 

Blackend

Daniel i jak z kondycją po przerwie zimowej?

admin

Przyszła pora, czas się przebierać!
Wylot 13,00. "I nie ma, że boli" :D

renia

Do startu!.. gotowi?.. START!!.... :lol:

Radzio

Cytat: Daniel w 2010-03-24, 20:31:37
Na pewno mają lepsze.... 

W gumofilcach bardzo trudno zachować Twój sposób biegania, ale za to nie ryzykujesz utraty palców przy "przesuwaniu" przeszkadzających Ci drzew. ;) :D

P.s.
Admin prawdopodobnie "poleciał' w skórzakach................ domyślam się, bo czytałem kiedyś jakie "pantofelki" poleca :D :D

admin

Przylot 14,00  :? - dwie minuty gorzej niż w zeszłorocznej inauguracji, czyli bardzo dobrze  :D
Jest bardzo dobrze, bo większość dużo młodszych przy takim wysiłku by wylądowało na "intensywnej terapii" ... :lol:

PS
jakie to przyjemne dbać o własne zdrowie właściwie, a ciało nie zawodzi w razie potrzeby!