Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

slawek

Cytat: admin w 2010-03-26, 21:35:53
Cytat: Opal w 2010-03-26, 21:29:27
Chciałabym się dowiedzieć, kto na tym forum jest moderatorem

Moderatorem jest "vitamina C"?  :lol:
Vice jest Rutinoscorbin a potem Cerutin ;)

admin

A główną zasadą DO są "maszyny jądrowe" i "wiadra smalcu"...  :lol:

slawek

Cytat: admin w 2010-03-26, 22:11:03
A główn± zasad± DO s± "maszyny j±drowe" i "wiadra smalcu"... :lol:
Konieczne do algowybrzydzaczy polewanych kąpielami błotnymi wraz z tymi wiadrami ;)

Radzio

Dziś bez sensacji godzinka po lesie .......... dla zdrowia . :)

Jednak bardziej odpowiada mi bieganie przy temperaturach w okolicy zera i siąpiącym lekko deszczu. "Wilgotny" ;) i tak jestem, ale przynajmniej do rzadkości należy widok swobodnie biegających bokserów, wilczurów itp. i "towarzyszących" im właścicieli, których łatwo rozpoznać, bo na szyi mają zawieszone smycz z obrożą. :D  :shock:

Blackend

Dziś jest całkiem niezła pogoda aby przy okazji biegu poszukać bazi - wszak mamy niedzielę wierzbową  8)
A już niedługo święto wiosny - może zając coś przyniesie? ;)

admin

U mnie dziś planowy dzień przerwy z bieganiem...  :?

renia

Cytat: Blackend w 2010-03-28, 12:36:05
Dziś jest całkiem niezła pogoda aby przy okazji biegu poszukać bazi ..

A jak populacja dzików w Twojej okolicy wygląda w tym roku? Mobilizuje Cię do szybszego biegu... :roll: :wink:

Blackend

Coś ich ostatnio nie widuję  :(
Ale za to złapał mnie dzisiaj deszcz, a ja nie miałem przy sobie parasola  :shock:
Rozejrzałem się z nadzieją dookoła aby sie gdzieś ukryć, lecz niestety wiosna jescze w pełni nie zawitała i ani bazi, ani liści i ani niczego ;) W końcu pogodziłem się z tym, że zmoknę i wymyśliłem chytry plan - nie pójdę po biegu pod prysznic  8) To mi dodało sił i pozwoliło dotrwać do końca. Jakie było moje rozczarowanie gdy dowództwo w domu w ogóle nie wykazało entuzjazmu moim planem  :shock: nawet argumentacja ekologiczna w postaci "dzień bez wody" (za wspaniałą akcją godzina w ciemności) nie spotkała się ze zrozumieniem. Natomiast groźba zbanowania mojej skromnej osoby i widmo spędzenia nocy po za domem została przeze mnie zrozumiana i "zadanie zostało wykonane" o czym melduję posłusznie ;)

renia

Na tym wszystkim w końcu miałeś czysty zysk.. Możesz teraz świecić przykładem dla innych.. I w razie podobnych problemów zawsze patrzeć na punkt pierwszy..aby wiedzieć kto ma w domu rację.. :lol: :wink:

Blackend

I tego będę się trzymał ;)

Radzio

Ja dziś pojechałem rowerem z dwoma misjami, jedna to przeliczyć kilometry, które wczoraj nabiegałem,
druga żeby ........................ "przyzwyczaić" okolice prostaty do siodełka. :D :D
Podczas przejażdżki spadł grad, ale nie jestem pewien, czy po nim coś może mi się czysto świecić. ;) :)

P.s.
W Warszawie odbył się w ten weekend półmaraton-warszawski. Nie znam szczegółów, ale wiem, że się odbył. :)

renia

Świecić zawsze możesz dobrym przykładem i mieć czyste intencje.. :wink: ..a o tym maratonie to ja znam więcej szczegółów..  8) ..wiem jeszcze, że ja go nie wygrałam,  :wink: bo by mnie powiadomili ..  :lol:

Radzio

Cytat: renia w 2010-03-28, 18:44:09

..a o tym maratonie to ja znam więcej szczegółów..  8) ..wiem jeszcze, że ja go nie wygrałam,  :wink: bo by mnie powiadomili ..  :lol:

oczywiście eSMSem :D

renia

I jeszcze pewnie musiałabym po puchar przyjechać.. :shock: dobrze jednak, że to nie ja.. :lol: bo teraz nie mam czasu na jakieś tam puchary.. :wink:

Radzio

Puchary otrzymasz te eSMSem ..... oczywiście. :D :D :D

Radzio

oczywiście miało być "też", ale i tak fajnie wyszło :D

renia

Najlepiej to wyślij mi SMS-a bo ja już nic nie wiem.. :roll: ..będą w końcu te puchary - czy nie?  :mrgreen:

Radzio

Dla zwycięzców ........................... bezwarunkowo ;)