Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

kodar

przewaznie biegam,by zdazyc na umowiony termin i tak mi to dobrze wychodzi,ze coraz czesciej biegam aby sie nie spoznic 8) :D

renia

Ja też zaczynam od dzisiaj regularne (mam nadzieję) biegi. Mam już nawet partnera do tań...sorki do biegania.. :lol: Gdzieś tak za godzinkę pobiegnę z moim 10-cio letnim synem. Pogoda - bajka.. :D

admin

Bo trzeba umieć dbać o własne zdrowie!  :D

Radzio

Brawo z przytupem dla wszystkich, którzy dokonali inauguracji. Dla tych co jeszcze nie dokonali też brawo tyle, że bez przytupu. :) :D

renia

Dzięki - a dla Ciebie też jest z przytupem?

Radzio

A poszukaj stronkę wcześniej :D, nawet  na gratulacje się załapałem. ;)

renia

8) No tak - gratuluję premiery .. :D a jak kontynuacja.. :roll:  nie obijaj się bo pokonam Ciebie w dystansie... :lol:  :wink:

Daniel

Cytat: Blackend w 2010-03-24, 23:34:59
Daniel i jak z kondycją po przerwie zimowej?
Nie miałem przerwy zimowej, bo biegałem na bieżni. Już w tym roku na niej mam zaliczone 326 km, ale dwa tygodnie temu spalił mi się silnik. Te dwa tygodnie przerwy kompletnie mnie rozregulowało. Przyplątało się zaziębienie i dzień wcześniej zbijałem temperaturę aspiryną.
Trochę ryzykownie wybiegłem, bo temperatura o 6 rano bliska zera, a ja w dwóch koszulkach z krótkimi rękawkami i gołe nogi. Zapalenia płuc jednak nie dostałem, bo pocenie było naturalne. Tego mi właśnie brakowało. Dzisiaj przerwa i jutro rano bieg.

Radzio

Cytat: renia w 2010-03-25, 20:23:03
8) No tak - gratuluję premiery .. :D a jak kontynuacja.. :roll:  nie obijaj się bo pokonam Ciebie w dystansie... :lol:  :wink:

Niebawem 40km rowerem, albo marszobiegiem dziennie i "nie ma że boli" :D

renia

:shock: To ja średnio nawet tyle km dziennie samochodem nie pokonuję..

Blackend

Cytat: Daniel w 2010-03-25, 20:43:24
Tego mi właśnie brakowało.

Znam to  8)

admin

Jakby ktoś miał kłopoty ze snem, to polecam bieganie...
To najlepszy środek nasenny!

Malgosia

Ja właśnie zaliczyłam swoją traskę. Miłego dnia!

renia

Gratuluję.  :D Widzę, że Panie w bieganiu nie zostają w tyle... :roll: No może gdybyśmy wystartowały z Panami razem, to to by tak wyglądało.. :lol:

admin

To może w sobotę 10-go zrobimy sobie lekką przebieżkę po okolicach Ciechocinka?  :wink: :mrgreen:

Radzio

A dla szczególnie dbających o zdrowie ................ do Ciechocinka. ;) :D

admin

W moim przypadku, to całkiem realne, bo mam do Ciechocinka zaledwie 41,2km...  :D

Radzio

To jeszcze 995m po najbliższej okolicy i maraton zaliczony ;) :D :D

admin

Wygooglowałem sobie traskę od mojego domu, do domu Rodziców, ale do Teatru Letniego wyjdzie maraton "z okładem"...  :wink:

renia

Na zawody to ja się nie piszę. Nie chcę Wam robić obciachu..  :mrgreen:  :wink: