Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Założyłeś zimówki.. :roll: o wypadek nietrudno.. :lol:

Radzio

Dzisiaj las bialutki na 10cm od ziemi :).
Kałuże "pozasłaniane", ładnie to wygląda z daleka, gorzej kiedy trzeba "to" jakoś ominąć. ;) :D

renia

Gratuluję wytrwałości.. :D

RTS

Cytat: Radzio w 2010-11-28, 16:03:13
Dzisiaj las bialutki na 10cm od ziemi :).
Kałuże "pozasłaniane", ładnie to wygląda z daleka, gorzej kiedy trzeba "to" jakoś ominąć. ;) :D
Mi starczyło mniej tej bieli żebym nie ominął tego co zasłonięte i trochę błotka się zaliczyło. Tylko trochę bo też to był taki leśny spacero-bieg.  8)

renia

Ciekawe na jak długo starczy Wam tej determinacji.. :roll: :mrgreen:

renia

Oby do wiosny.. :wink:

RTS

Cytat: renia w 2010-11-28, 17:05:38

Ciekawe na jak długo starczy Wam tej determinacji.. :roll: :mrgreen:
Ja już chyba nie mam, jeśli w ogóle miałem. Dlatego działam teraz spontanicznie   :? :wink: .

renia

A ja duchem jestem z biegającymi.. 8) :lol: :lol:

Radzio

Cytat: renia w 2010-11-28, 16:46:08
Gratuluję wytrwałości.. :D
Nic trudnego ... ;) :D :D :D

Cytat: Radzio w 2009-11-26, 20:57:36
Cytat: renia w 2009-11-26, 20:08:24
A ja wam napiszę, że według mnie najprzyjemniejsze jest bieganie (ze sportów  8)...................

Przekonałaś mnie, jak spadnie pierwszy porządny śnieg w mojej "okolicy", wracam do biegania. :) :D

A wiecie, że w zeszłym roku, o tej porze jeszcze nie było śniegu. :shock:

No tak, ale w zeszłym roku to nam się jeszcze  "...klimat ocieplał...". :D ;)

renia

Ale stary post wygrzebałeś.. :roll: wtedy to ja jeszcze miałam zapał do bieganiea.. 8) Ale dalej twierdzę, że bieganie bardzo poprawia nastrój..tylko trzeba być wytrwałym.. :(

Radzio

To może przymuś się ;)   Bo przecież pogorszenia nastroju Ci nie zaproponuję ;) :)

renia

Zawsze jak Was czytam, to postanawiam znowu biegać, a potem o tym zapominam.. 8) ..to wszystko przez te żółtka i masło.. :?  :lol:..

Radzio

Cytat: renia w 2010-11-28, 19:36:29
Zawsze jak Was czytam, to postanawiam znowu biegać.......................

To dla tego, że za późno o tym czytasz, albo my za późno o tym piszemy. ;) :D :D

Temperatura typu mały minusik jest dobra do biegania. Zawierucha? W lesie jest o wiele spokojniej. :D
Wobec baku rzeczowych argumentów na nie .................................... 12km/1h4min. :) :) :)

renia

Wolę zadbać o to, żeby mój orbitrek nie zgnuśniał.. 8)

Radzio

Radzio

Dziś w lesie ponad godzina wystarczyła zaledwie na  :shock: 6km skoków przez zaspy. :D I ani metra dalej. ;)
A ile kalorii uleciało, o toksynach nie wspomnę. :)

Ośnieżony las jest fajny, tropy zwierząt widać jak na dłoni. :)

RTS

Cytat: Radzio w 2010-11-30, 22:16:49
...Ośnieżony las jest fajny, tropy zwierząt widać jak na dłoni. :)
W taki mróz zwierzyna jakby ucieka na pola, dziś na jednym widziałem niezłe stadko - ze 20 sztuk sarny. Nadmienię że bez biegania widziałem. 8)

Radzio

"Moje" sarny ( 3  :shock:;)) okopały się na zawietrznej stronie małego wzniesienia, tylko łebki i uszy było im widać.

Dziś warunki nie pozwoliły mi poprawić przelotowość ścieżek. :) Śnieg do kolan, -16oC, wiatr nie dawały szans na rekreacyjny bieg, nawet słońce nie
było w stanie tego zmienić. :D

Iga

Radzio jutro możesz czołgać się w zaspach.Warunki ku temu są sprzyjające.  8)

Radzio

Cytat: Iga w 2010-12-01, 20:20:40
...............Warunki ku temu są sprzyjające.  8)

Sprzyjające, ............ ale w studiu filmowym. ;)
A i tak, gdy się poprawią na jeszcze bardziej sprzyjające, kontakt ze śniegiem ograniczę do 2x70cm2 i to naprzemiennie. ;) :D :D