Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Po palcach u rąk mi nie przejechał ;)  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

renia

To najważniejsze..  :wink:

Radzio

Cytat: Radzio w 2010-12-11, 22:21:01
....
Dzisiaj mijał mnie kulig, taki za traktorem.
Prędzej dzika bym się spodziewał. :D :D

!!!!! Wiem dlaczego nie mogę spotkać dzików w lesie, choć tak wytrzeszczam oczy  :shock: ........................... one łażą po mieście. (cztery sztuki)

Ciekawe czasy przyszły ;). To ja latam po lesie żeby się uczłowieczyć, a one spacerują po mieście żeby ............... zdziczeć  :shock:  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

renia

Dobre.. :lol: jak te czasy się zmieniają..

Radzio

Dziś wydłużył mi się czas biegania po ciemku. Ale przesilenie dnia kosztem nocy już blisko ;) :D
Las "trzyma" śnieg lepiej niż miasto. Jeszcze można biegać w miarę stabilnie, choć po ciemku. :)

renia

Przez Ciebie, albo raczej dzięki Tobie, biegałam teraz na orbitreku. Nie pozwalasz zapomnieć.. :roll: gdyby nie Ty miałabym usprawiedliwienie.. 8)

Radzio

Cytat: renia w 2010-12-12, 16:56:13

Przez Ciebie, albo raczej dzięki Tobie.......

Czas pokaże.  8)
A poza tym jestem Ci coś winien   :roll:........"... przez Ciebie, albo raczej dzięki Tobie..."  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

renia

Nie rozumiem.. :roll:

WojciechS

Zgaduję: chodzi o odśnieżane?  :wink:

Radzio

Cytat: renia w 2010-12-12, 17:59:46

Zawsze można zwalić na pamięć...... ;)   :lol: :lol: :lol:

Cytat: WojciechS w 2010-12-12, 18:44:29

Rzeczywiście- śnieg, jako określenie czasu miał coś z tym wspólnego ;)

renia

Cytat: Radzio w 2010-12-12, 21:27:12
Cytat: renia w 2010-12-12, 17:59:46

Zawsze można zwalić na pamięć...... ;)   :lol: :lol: :lol:

Cytat: WojciechS w 2010-12-12, 18:44:29

Rzeczywiście- śnieg, jako określenie czasu miał coś z tym wspólnego ;)

No i dalej nic nie wiem.. poczekam do wiosny.. :roll: jeśli to ma coś wspólnego z czasem i śniegiem..... :roll:

Radzio

Cytat: renia w 2010-12-12, 21:46:52

......jeśli to ma coś wspólnego z czasem i śniegiem..... :roll:

Dobrze kombinujesz ;)  :roll:

renia

Jesteś tajemniczy.. :roll: ..albo ja taka słabo kumata.. 8) :lol: :lol:

WojciechS

Radzio wal prosto z mostu, bo domysły mogą być fatalne w skutkach!  :wink:

renia

Tylko czy masz tam w pobliżu jakiś most.. :roll: :wink:

WojciechS

Ja mam, Radzio pewnie też...

renia

Cytat: Radzio w 2010-12-12, 22:33:54

Gdybyś miał do mnie jakieś pretensje to bardziej bym dociekała przyczyny. Ale tak.. :roll: może zostać. Jestem Ci wdzięczna za wdzięczność.. :wink:

renia

Cytat: WojciechS w 2010-12-13, 09:19:02
Ja mam, Radzio pewnie też...

W takiej pogodzie niech lepiej na żaden most nie wchodzi, bo nie wiadomo jak to się może skończyć.... :(

Radzio

Cytat: renia w 2010-12-13, 09:26:52
Cytat: Radzio w 2010-12-12, 22:33:54

Gdybyś miał do mnie jakieś pretensje to bardziej bym dociekała przyczyny. Ale tak.. :roll: może zostać. Jestem Ci wdzięczna za wdzięczność.. :wink:

S U P E R :D

Nie wiem jak z zaspy wkoło Twojego orbiterka, ale ...............................ja dzisiaj też ruszam w las.  ;)    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Co do mostu ............................. ktoś widział na pustyni most? ;)               :roll:  Wiadukt! - ten w okolicy gdzieś widziałem, ale najbliższy most to jakieś 12-15km.
:roll: :roll: :roll: :idea: Chyba, że te przez rowy melioracyjne.................................  8) :D :D

renia

No to gdzie Ty mieszkasz? Daleko od mostów.. :roll: A mojemu orbitrekowi nie dasz zardzewieć..i bardzo dobrze.. :D
Ale ja jeszcze się dobrze nie obudziłam.. 8) Jak usłyszę hejnał to pobiegnę.. :lol: Jak nie będę musiała, to nigdzie dzisiaj się nie ruszam z domu.. :D