Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Ja myślę, że Radzio nie będzie się unikającym, tylko tratującym... :lol:

Dasna

No i chyba , że to Radzio będzie tratował 8)

renia

Ja tam się nie boję - jestem ubezpieczona... 8)

Dasna

Uuuu to jesteś cenna. Jeszcze rodzina za Ciebie kasę dostanie  8)

Dasna

Może ustawisz się na ścieżce , gdzie biega Radzio. Zawsze jakiś uszczerbek na zdrowiu może się trafić :lol: :lol: :lol: :lol:

renia

Czasami to można dobrze trafić... 8) :lol:

renia

My tutaj głupoty piszemy zamiast pochwalić się naszymi osiągnięciami sportowymi... 8) no ale ja jestem zbyt skromna... 8) :lol:

Dasna

Nie no Renia co Ty :lol: :lol: :lol:. Pochwal się :lol: Jak tam Orbitrek?

Radzio

Cytat: Dasna w 2011-01-18, 20:27:55
Na wiosnę będzie Ci sie chyba najlepiej biegało. Choć może będziesz  :lol: :lol:zmuszony uprawiać slalom międzyludzki

Na wiosnę słońce będzie coraz wcześniej obecne, a to daje więcej możliwości.
Poza tym na ogół wystarczy "zasugerować" na ścieżkach ruch prawostronny. :D Gorzej ze swobodnie biegającymi psami,
te zupełnie nie pojmują "prawostronności". ;) :D :D

Cytat: renia w 2011-01-18, 21:01:17
My tutaj głupoty piszemy zamiast pochwalić się naszymi osiągnięciami sportowymi... 8) no ale ja jestem zbyt skromna... 8) :lol:

Zostałem stratowany.... ;)  :lol: :lol: :lol: :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2011-01-18, 21:10:49

Ładnie się prezentuje... 8)

renia

Cytat: Radzio w 2011-01-18, 21:11:49
Poza tym na ogół wystarczy "zasugerować" na ścieżkach ruch prawostronny. :D Gorzej ze swobodnie biegającymi psami,
te zupełnie nie pojmują "prawostronności". ;) :D :D

Prawość powinna obowiązywać, bez chodzenia na lewo... 8)

Dasna

Cytat: renia w 2011-01-18, 21:12:47
Cytat: Dasna w 2011-01-18, 21:10:49

Ładnie się prezentuje... 8)

No wiesz, wygląd sprzętu też ma znaczenie. Zachęcające. To już połowa sukcesu. Co przechodzisz zerkasz i oko cieszysz :lol: :lol: :lol: Kupiłaś coś przyjemnego  :lol: :lol:

Dasna

Radziu co ja słyszę , pardon czytam :shock: Ty stratowany :shock: Poważna sprawa :lol: :lol: :lol: :lol: Bieganie to bardzo niebezpieczny sport :lol: :lol: :lol: :lol:

Radzio

Cytat: Dasna w 2011-01-18, 21:22:01
.......:lol: :lol: :lol: :lol: Bieganie to bardzo niebezpieczny sport :lol: :lol: :lol: :lol:

Dlatego należy z niego korzystać w miarę możliwości. :D :D

renia

Cytat: Dasna w 2011-01-18, 21:20:27

No wiesz, wygląd sprzętu też ma znaczenie. Zachęcające. To już połowa sukcesu. Co przechodzisz zerkasz i oko cieszysz :lol: :lol: :lol: Kupiłaś coś przyjemnego  :lol: :lol:

Chyba na nim serwetkę położę i postawię kwiatki, będzie jeszcze ładniej.  8) A tak w ogóle to miałam tylko pięciodniową przerwę... 8) Sprawa jest do nadrobienia...

adampio

Oj znam takich narciarzy. Kombinezony za tysiace zlotych, narty najnowszy model ....tylko, ze najczesciaj stali i rozmawiali jakie to ewolucje potrafia robic w okolicach oslich laczek. :lol: :lol: :lol: :lol:

Musze przyznac, ze sytuacja sie bardzo poprawila, choc mentalnosc ludzka ciezko zmienic.

renia

To prawda. :lol: Są tacy "profesjonaliści" w różnych dziedzinach... :lol: tylko gorzej z ruszeniem swojej szanownej...  :lol:... a do tego żadnego sprzętu nie potrzeba...

Radzio

Dziś śnieg, odrobina słońca i temperatura sprzyjały rekreacji.
Buty pewnie "trzymały" się podłoża, można było wydłużyć krok. :D
A i śladów nart było sporo. :D

Radzio

"35. Bieg Piastów 2011"- zaczyna się 3-go marca w Szklarskiej Porębie. Ciekawa impreza masowa dla miłośników biegania na nartach. :)

Dasna

Będziesz startować ? :)