Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Przynajmniej masz zdrowe uzależnienie. :D Ale co trzy dni powinno się robić dzień przerwy...

Radzio

Cytat: renia w 2011-02-17, 20:27:45
Przynajmniej masz zdrowe uzależnienie. :D Ale co trzy dni powinno się robić dzień przerwy...

Czyli nie wystarczy policzyć do trzech? ;) :D

renia

Wystarczy. Codziennie odliczać o jeden wyżej a czwartego dnia nie biegać i potem apiać... :D

Radzio

Cytat: renia w 2011-02-17, 21:24:41
Wystarczy. Codziennie odliczać o jeden wyżej a czwartego dnia nie biegać i potem apiać... :D

:roll: Czyli: w piątek nie biegałem, dziś 1, jutro 2, pojutrze 3, niedziela  nie biegać, poniedziałek  apiać.......  8)  :lol: :lol:

renia

Za trudne jest dla mnie to zadanie. Muszę mieć wiecej danych. :( Z jaką prędkością biega biegacz? Jaka jest predkość i kierunek wiatru? O której godzinie wyjechał pociąg z miejscowosci "B"? Ile saren spotkał biegacz w lesie? :roll: Daj mi te wszystkie dane, to ja dam Ci rozwiazanie... :mrgreen:

Radzio

Zimą, przy padającym drobniutkim śniegu, bieganie sprawia zdecydowanie większą frajdę niż gdyby towarzyszył biegaczowi ... kapuśniaczek.
Chłód i i wiatr nie jest dokuczliwy, gdy na czapkę sypie, a nie kapie. ;) :D
Dlatego dziś pokonałem 14km z "większą frajdą". :D :D

renia

Cytat: Radzio w 2011-02-18, 20:59:25
.... gdyby towarzyszył biegaczowi ... kapuśniaczek.

Nie powinno się jeść w biegu... :mrgreen:

Radzio

Cytat: renia w 2011-02-18, 21:24:55

Nie powinno się jeść w biegu... :mrgreen:

A po biegu stosować rozciąganie z umiarem... ;) :D

http://www.youtube.com/watch?v=u_7u2gezJuQ

renia

:lol: ...czyli batonik zdrowszy od biegu... :roll: może Radzio lepiej kupisz sobie w takim razie batoniki? Po co się męczyć... :roll: :wink:

renia

Jak "ładnie" w reklamie manipulują - osobę uprawiającą bieganie przedstawią jako grubasa, a osobę objadającą się batonikami i prowadzącą siedzący tryb życia - jako szczupłą...no i co tu ludzie mają wybierać? :?

Radzio

Cytat: renia w 2011-02-21, 13:20:00
:lol: ...czyli batonik zdrowszy od biegu... :roll:

Batonik? A ja dopatrzyłem się jedynie błędnej interpretacji zamiarów osoby "bardziej dojrzałej"-  w wykonaniu aborygena. :lol:

filozofując ;) ... a może to przez ten batonik.

Następnym razem wywalę link w dziale "humor". ;) :D

Dasna

Kochani jedząc taki batonik stajemy się bardziej "pomocni i inteligentniejsi"  :lol: :lol: :lol:

renia

Słuszna interpretacja... :lol:

Radzio

Dziś słońce zrobiło troszkę błotka na leśnych ścieżkach.  :?
Ale nie na tyle żeby zrezygnować z biegu.  :D
Dobrze, że noce są  mroźne, a dzień na tyle długi,
bo można znaleźć taką odrobinę czasu kiedy ziemia jest  zamarznięta i jest widno. ;) :)

Radzio

Dziś spróbowałem znaleźć tę chwilę i przyznam, że biega się znacznie higieniczniej. ;)
Co prawda nie było tego czasu za wiele, ale to zdecydowanie więcej niż wcale. :D
A przy tym było widno i sucho. :D

renia

Tą "czarodziejską " chwilę znajdujesz pod wieczór czy z rana?

Radzio

Dziś rano było mgła, która dodawała animuszu. ;) :)

Dasna

Cytat: Radzio w 2011-03-04, 20:47:56
Dziś rano było mgła, która dodawała animuszu. ;) :)

No, nie Radziu  :D daj spokój  :lol:, ta mgła dodająca animuszu to brzmi jak u Kuby Rozpruwacza , który przemykał ciemnymi , mglistymi , uliczkami Londynu :lol: :lol: :lol:.

renia

To wygląda jakby biegał po wielkiemu cichu... 8) cicho  sza... :| :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=E5iWIKCc_S8