Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Byłem!!! :D
Sosny w pokłonie, liściaste w pokłonie. Autentyczny bieg przez przeszkody, tzn. pod nimi, w koło nich i nad nimi.
(Z tego ostatniego jestem najbardziej dumny 8)- dupa "odrywa" mi się jeszcze od ziemi! ;) :D)
6km/35min (Reniu- minut, nie min ;)) po śniegu, a pod nim niezamarzniętym piachu. :)  Byczo!  :lol:
Rzeczywiście, ciężar gatunkowy śniegu nieco zaskoczył drzewa. Otrząsną się. ;) :)

renia

...może być nawet 35 min w ciągu 35 minut... :roll: taka gimnastyka twarzy...

Zyon

Az zazdroszcze, piekna pogoda do biegania a las w taka pogode jest tak piekny, ze brak slow.
Work Buy Consume Die

RafałS

Polatać sobie trochę jest zdrowo bez względu na wiek bo odciąża stawy i pewnie nie tylko. Ale jest też niezdrowo bo przecież żeby sobie polecieć to najpierw trza mocniej odepchnąć ziemię spod nogi.  :wink:
A ja to dzisiaj tylko slalom pod nachylonymi drzewami na smyczy za pieskiem. No bo wiadomo że jak śnieg to trzeba biec.  :lol:

administ

Dziś wyniosłem buty biegowe na strych i w związku z tym sezon biegowy 2012 się dla mnie zakończył.  8)
Podsumowania nie będzie.  :?

renia

Czyli idzie zima... :?

renia

Cytat: admin w 2012-10-28, 15:50:11
Dziś wyniosłem buty biegowe na strych...

Jeszcze nie są dobite... :roll:

RafałS

Cytat: renia w 2012-10-28, 15:58:20
Czyli idzie zima... :?
Wiosna też już idzie. Na razie jest na drugiej półkuli, ale co to dla niej?  :wink:

renia

Jak się przebiegunuje to od razu będzie wiosna... 8) :D

Radzio

Jak się będzie "przebiegunowywać", to spróbuję dookoła kuli z kopyta grzmotnąć.  :lol:  Może będzie trochę krócej niż 80dni. :D

Blackend

Od paru dni nie biegam, przy tej pogodzie po prostu mi sie nie chce  :?
Ale ma sie ocieplić więc jeszcze jest szansa  :D

Radzio

Radzio

Wysoki, bo 9-cio stopniowy plus. W zasadzie już ciepło.  :lol:
Przez cztery dni w pewnym Światowym Centrum wprawne dłonie chirurgów, ... raczej "chirurdżyc" 8) sprawiły, że odzyskałem- przez lokalnych laryngologów spisany na straty*, drugi wlot do mojej osobistej "turbo sprężarki". ;)
Za dwa tygodnie ... hiperwentylacja jak nic. ;)   :?  Ale mogę się mylić, a wtedy za rok, góra dwa, najdalej trzy... 3:25,00! ;)  :lol:

*- "... po co panu drożny drugi kanał, przecież po pięćdziesiątce i tak spadnie panu wydajność i jeden, drożny kanał w pełni zaspokoi pańskie zapotrzebowanie na tlen."
Na moje drugie, podchwytliwe pytanie- a co z przewietrzaniem zatok po stronie zdefektowanego kanału?- odpowiedź była błyskawiczna:
- "Kropelki do nosowo i ziółka do ustnie"- (około 160PLN miesięcznie), a po trzech miesiącach ...  8) badanka kontrolne. ;) :D

Blackend

Czyli dobrze dla siebie radzili ;)

RafałS

Cytat: Radzio w 2012-11-02, 19:07:21
...badanka kontrolne. ;) :D
I koniecznie coś na cholesterol!  :?: :wink:  :lol:

Radzio

Cytat: Blackend w 2012-11-02, 19:09:22
Czyli dobrze dla siebie radzili ;)

W trosce o moje zdrowie- oczywiście. Na maratonach to ...ludzie umierają. ;)

Cytat: RafałS w 2012-11-02, 19:11:05
Cytat: Radzio w 2012-11-02, 19:07:21
...badanka kontrolne. ;) :D
I koniecznie coś na cholesterol!  :?: :wink:  :lol:

Jakiś suplemencik dietki- na przykład. ;)

Blackend

Zdecydowanie zamierzam skorzystać z przyjającej aury i troche sie przebiec - 14.00 będzie dla mnie w sam raz  :D

administ

I bardzo słusznie!  :D
Jakoś definitywnie skończyłem z tegorocznym sezonem i jestem mocny w postanowieniu...  :wink: :oops:
Oby do wiosny!  :D

renia

Cytat: admin w 2012-11-03, 13:43:09

Jakoś definitywnie skończyłem z tegorocznym sezonem i jestem mocny w postanowieniu...  :wink: :oops:

Tego typu postanowienia to mi nie jest trudno dotrzymywać... :evil: 8) :lol:

Blackend

Było super  :D
13 stopni, bez deszczu, idealnie na przebieżkę, ale biegam juz w czapce  :D