Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

No bo nie myslą perspektywicznie - jak zabiora praw ojazdy, to kogo beda karać? A tu dziura czeka ;)

administ

Ale to trzeba być niezłym "magikiem", aby do budżetu wprowadzić na przyszły rok, po stronie przychodów 1,5mld zł z mandatów!  :twisted:

Blackend

Vincent wierzy w naród... pozytywnie oczywiście ;)  :?

Radzio

Jutro znowu nocy rajd i kompletny brak czasu na pisanie o pierdołach. ;) :D
Dzisiejsze niebo sugeruje jasną noc.
A jak jasna noc, to należy spodziewać się, że będzie też, "nieźle w głąb". ;)  :lol:

Cytat: admin w 2012-12-12, 09:24:42
Po ciemku i po śliskim, to latarka i podeszwy zimowe...  :wink:

Cytat: Blackend w 2012-12-12, 12:07:33
Zimówki obowiązkowo, bo jak sprawdzą i nie będzie to... ;)

:lol: ;)
Kto latem potrafi "za mordę" swój temperament utrzymać i rozkoszować się widokiem mijanych naturalnych atrakcji, ten wie, że
istnieją takie, w i e l o s e z o n o w e  wynalazki, które- choć wśród "znawców" są "do niczego", świetnie służą roztropnym.  8)

... latami.  :lol:

Radzio

Dupa, ocieplenie. Argument, żeby bezkarnie wydoić kieliszek koniaku, padł. ;)  :lol:
Na czczo, sam, po ciemku w lesie. brr  :D Dziś nie biegam. 8)

Zyon

Ten kolega, u ktorego bylem w wizyta ciagnie mnie dzisiaj na bieganie, 10km, nie wiem czy dam rade, w tym roku prawie nic nie biegalem ale ciekawi mnie czy po dzwonkach mam te kondycje czy nie.
Work Buy Consume Die

Radzio

Napisz coś, kiedy Cię ...pociągnie.  :D

Radzio

Ciepło i mokro, więc skarpety pójdą won. :D
Ufam, że przez te parędziesiątek godzin od mojej ostatniej bytności ktoś mi się zrewanżował za ubiegły rok i śladów narobił. ;)
Bo te końskie są do d...nieprecyzyjne.  :lol:

MariuszM

przebiegłem sie przeponowo(brzusio pracuje) moc jak sie patrzy :D

Radzio

Cytat: MariuszM w 2012-12-19, 21:18:02
przebiegłem sie przeponowo(brzusio pracuje) moc jak sie patrzy :D

Można? Da się?  :lol:
http://vimeo.com/19798366 ;)
A jak połączysz oba, to czasami aż ...chrapy koniom wciąga.  :lol: :lol:

Hurra! Pełna akceptacja na kieliszek koniaku (bo to dla koni podobno jest najlepsze, dla rumaków jest... rumianek  :lol: :lol: :lol:), ponieważ "Celsjusz" jest chwilowo w głębokiej depresji. ;)
Piękny wschód, piękny las, a żarcia w nim... mmm- czy tak ma wyglądać koniec świata? :D
Zima to taka pora, gdzie nawet alkoholizm znajduje swoje uzasadnienie ... w naturze. ;) :lol: :lol:

Radzio

8)
Jutro rotacja... nie biegam. :(
Jadę do KESEM rotować smak masła, śmietany i takich tam. :D
Wobec powyższego ... sobotę odpracuję w Święta.  :lol: :lol:

Radzio

Świąteczna chlapa- aż żal było pantofelki zakładać :D- zamieniła się dziś w ... lodowicho. :lol:
Po trzech kilometrach uznałem, że wszystkie mięśnie, stawy i ... kręgi są wystarczająco poluzowane. ;)
Pozostały kilometraż zdecydowanie lepiej przebiegłem, gdy udałem się w knieje, tropem saren.
To sprawdzona metoda podczas ślizgawicy... porannej.  :lol:

Radzio

Jestem pewien, że w wielu, wielu domach przepona dzisiaj ani drgnie, bo o ugięciu nawet nie wspomnę. ;)  :lol:
Piękny mamy ten Nowy. :D
Dycha w słońcu, ale już.... ;)  :lol: :lol:

Radzio

Do lasu w końcu wlazła odwilż. :?
Porozmazywało się to wszystko na ścieżkach- wszystko oznacza piach, lód, śnieg i gnijące liście.  :)
Na szczęście las, to nie tylko ludzkie ścieżki, to również mech i igliwie na tropach zwierzęcych.  :D
Kadencja żadna, tempo jeszcze gorsze, ale za to jak miękko i ... sucho. :lol:
Można? Da się? ;)

Radzio

Nie przymroziło. :?
Upapram się jak dziecko, zanim do mchu dotrę. :D
Ech, mech- takie to małe, a takie "wielkie", estetyczne problemy rozwiązuje. :lol:   Niewyrosłe! "...takie to niewyrosłe"- właśnie tak chciałem napisać. :D

administ

Jakby przerosło, to można by się potknąć!  :shock:  :D

Radzio

Sarny nie narzekają. ;) :D

Większym problemem przy bieganiu "across" bądź "offroad" jest nie mech, co to na nim przodkowie jadali, a ... sznurowadła. :D
W ogóle buty. ;) Opadłe gałęzie się ich czepiają, dając niejednokrotnie bodziec do nowych, albo nowo odkrytych pozycji- Kamasutra to przy tym relaks.  :lol:
Pamiętam z dzieciństwa treningi na gibkość, na którą szczególną uwagę zwracali rasowi Trenerzy. :)
Po latach dojrzałem do wniosku, że wystarczy zamiast tarzać się po macie, w odpowiednim tempie wleźć w krzaki- trening gibkości gwarantowany. :lol:
Podparcia na jednej ręce, dwóch rękach i jednej nodze, trzech nogach i czole, czole i brzozie, w pozycji kucznej i tylnej kucznej. I do tego dowolna ilość powtórzeń.
Mmm....  8)

A! I kręgosłup! Ten jest wdzięczny najbardziej. ;) :D

Zyon

Chyba bede musial zakupic buty, uzywal ktos nike free?
Work Buy Consume Die

Radzio

Cytat: Zyon w 2013-01-04, 22:05:45
Chyba bede musial zakupic buty, uzywal ktos nike free?

Zyon, Ty na innym forum chciałeś to chyba napisać. ;) :lol: :lol:

RafałS

Żem nie używał w ogóle tych butów.  :)