Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Dzięki mnie... :D 8) :lol:

Radzio

Suuper!  :lol:

A! I przypominam, że "jedna jaskółka" wiosny nie czyni. ;) :D Na przykład. :lol:

administ

Dziś fajny dzień na bieganie, ale jakoś jeszcze czterogłowy mnie ćmi, więc dam sobie wolne.  :? 8)

renia

Czterogłowy, na cztery dni może człowieka zablokować...dobrze, że to nie jest jakiś siedmiogłowy... :shock: :lol:

administ

Jutro niezależnie od stanu trzeba zadbać o własne zdrowie.  :D
Poniżej godziny byłoby super.  8)

renia

Mi zawsze udaje się bieganie poniżej godziny... 8)

Zyon

Ponizej 21 jest zawsze super :D  Potem ciemno i mozna wpasc w jakas dziure  :?
Work Buy Consume Die

renia

...czarną dziurę... :twisted:

renia

Idę sobie potruchtać... :D słońce mnie woła... :D :wink:

renia

Bardzo fajnie było. Zobaczyłam przy okazji, że łąka (przy rzece), która dawniej była terenem państwowym, teraz jest ogrodzona i stoi przy niej tabliczka z napisem - zakaz wstępu, teren prywatny. :evil: Zmieściłam się w godzinie... 8) :lol:

Zyon

Work Buy Consume Die

RafałS

No łąka, przecież napisała.  :lol:

renia

Cytat: Zyon w 2013-04-25, 14:45:49
jaki dystans?

No co Ty taki nietaktowny jesteś? :shock: Kobiety nie pyta się ani o wiek, ani o dystans... 8) :lol:

renia

Cytat: RafałS w 2013-04-25, 14:47:46
No łąka, przecież napisała.  :lol:

Raczej ścieżki polne, łąką była niedostępna...będę próbowała po trochu zwiększać czas truchtania (ewentualnie przeplatany z marszem) aż dojdę tak do 10 km (na tydzień  :lol:) :wink:

Radzio

Cytat: admin w 2013-04-25, 09:46:25
Jutro niezależnie od stanu trzeba zadbać o własne zdrowie.  :D
Poniżej godziny byłoby super.  8)
Jutro, czyli dziś. :D  Wobec tego hop dziśdziś. :lol:

9km poniżej godziny, w planie. ;) :D
Z szalonymi wiewiórkami w ... tle. :lol:

Cytat: renia w 2013-04-25, 14:43:48
Bardzo fajnie było. Zobaczyłam przy okazji, że łąka (przy rzece), która dawniej była terenem państwowym, teraz jest ogrodzona i stoi przy niej tabliczka z napisem - zakaz wstępu, teren prywatny. :evil: Zmieściłam się w godzinie... 8) :lol:

Może nowe osiedla będą zakładać- z widokiem na rzekę. ;) Stan dróg się rewelacyjnie poprawi, jeśli się ktoś rozsądny, może nawet optymalny do projektu przyłoży. :D

renia

Tam jest ładne miejsce na teren rekreacyjny... :D

Blackend

Rozpoczęliśmy sezon biegowy  :D i juz nie ma zmiłuj  :? ;)
Na początek skromnie, tylko 3km ze względu na moje kolana, które muszę rozbiegać aby nie nabawić się kontuzji. Tak rozpocząłem poprzedni sezon i dzięki temu obyło się bez nieplanowanych przerw  :D

renia

Można wiedzieć, kto jest Twoim "towarzyszem niedoli"? Żona czy córka/i?

Blackend

:lol: Córa (starszak) z własnego nieprzymuszonego wyboru, tak długo jak będzie miała chęci  :D