Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Tylko tyle aby miec dobry humor ;)  :D

administ

Tak stara lina, że tam sami "goście" piszą!  :shock:  :wink:

Radzio

Radzio

I tylko jedna... @fewa. :shock: ;) :lol:

renia

Idę biegać he... :D

administ

Tylko się nie oszczędzaj tak jak ja!  :wink:  :?

Radzio

Bo- w przeciwnym razie, z dobrego humoru nici. ;) :D

Blackend

Oczywiście, bo musi być spełnienie ;)

renia

Cytat: admin w 2013-05-01, 15:46:19
Tylko się nie oszczędzaj tak jak ja!  :wink:  :?

Fajnie było. :D Troszkę traskę wydłużyłam.  8) U nas jest piękne słońce...

administ

renia

Zobaczę, czy uda mi się w tym roku być bardziej konsekwentną w biegu niż w zeszłym roku.  :roll: Postanowienia mam zawsze dobre... 8) :lol: Sąsiadami już też przestałam się przejmować. Niech patrzą... :D i naśladują... :D

Zyon

Wczoraj wieczorkiem pobieglem sobie sprawdzic nowa trase, niestety na mapie to co jest ladne w rzeczywistosci okazalo sie polna, wyboista droga i musialem w polowie zawracac, bo ciemno bylo i po 200 metrach biegniecia w ciemnosci przez pola malo nog nie polamalem  :shock: Ale ogolnie ok, dzisiaj nic nie boli a te zakwasy to w ogole.....nie ma ich  :?
Work Buy Consume Die

Blackend

Po ciemku leśnymi ścieżkami też nie lubię biegać, łatwo kontuzji się nabawić i nici z dalszego biegania  8)

Zyon

No wlasnie, ze 2 razy stanalem tak niebezpiecznie i odpuscilem. W dodatku przecieram te nowe buty, wzialem o pol numeryu za male, zeby sie lepiej dopasowaly i duzy palec mi dretwial momentami.
Work Buy Consume Die

Blackend

Buty muszą leżeć idealnie, bo wszystko zaczyna po paru km wychodzić jak noga jest zmęczona. To samo jest w górach, na nartach, na łyżwach itd.  :D

renia

Dzień niestracony, bo bieg zaliczony... :D :lol:

Zyon

ja mialem biegac ale burza przyjszla :( Ale co dziwne po przedwczorajszym bieganiu, gdzie naprawde pojechalem jak na siebie dosc mocno nic a nic nie boli. Pierwsze 4 km w 19 minut zrobilem.
Work Buy Consume Die

renia

Ja dzisiaj tyle pobiegłam, ile sił mi starczyło, a właściwie to jeszcze więcej, bo już mi ich w końcówce zabrakło i maszerowałam resztę trasy do domu... :D :lol: Jeden starszy pan pytał się mnie kogo ja gonię... :lol:

Radzio

Cytat: renia w 2013-05-03, 17:24:28
Dzień niestracony, bo bieg zaliczony... :D :lol:

Ileż to jeszcze pięknych, niestraconych dni przed nami. :D O! :lol: