Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Jak lubię, tyle co kot napłakał.  :)

Diogenes z Synopy

Zdążyłem przed burzą. Na wyspie odwiedziłem kormorany. To byli moi jedyni towarzysze dziś. Woda się nie nagrzała.

Blackend

W lesie parno jak cholera, ale za to jaka satysfakcja na finiszu. ;)

oldboy

Ja dopiero zacząłem sezon. 4km/30min a jak sprawdziłem to w zeszłym roku w tym czasie robiłem ~5km więc nie jest źle, nadgonię.

administ

A ja się jakoś w tym roku nie mogę zebrać, bo "bez przerwy coś"...  :? ;)

Jarek

administ

A tak było blisko, tylko albo pada, albo upały, albo się kurzy za mocno, no właśnie tak "zawsze coś"!  :shock: ;)  :lol:

Jarek

Ja zawsze taki przepracowany jestem  :lol:

RafałS

Ja pauzuję. Może jedynie po górkach połażę. :)

renia

Ja z synem przegrałam zakład i "za karę" mam przez miesiąc codziennie biegać... :?
Ale może tylko przyspieszę kroku na spacerach, albo na orbitreku pobiegam... :roll: 8)

Kryanna

Cytat: renia w 2016-07-20, 08:09:30
Ja z synem przegrałam zakład i "za karę" mam przez miesiąc codziennie biegać... :?
Ale może tylko przyspieszę kroku na spacerach, albo na orbitreku pobiegam... :roll: 8)
Na początek tutaj szybciutko przybiegłaś :-)

administ

Z przeszkodami!  :shock: ;)

Kryanna

Cytat: admin w 2016-07-20, 08:56:36
A jak biedulka cierpiała nie mając dostępu na forum - (prawie tak samo jak i ja)!
Nawet synusia zaprzęgłam do szukania dostępu :-)
Dobrze mieć informatyków w rodzinie, zawsze można im zajęcie znaleźć żeby nie mieli nudno ;-)

administ

:lol:
Najważniejsze, żeby teraz Forum hulało!  8)

renia

...grało i buczało... :D :lol:

renia

Cytat: Kryanna w 2016-07-20, 09:01:39
A jak biedulka cierpiała nie mając dostępu na forum - (prawie tak samo jak i ja)!
Dobrze mieć informatyków w rodzinie, zawsze można im zajęcie znaleźć żeby nie mieli nudno ;-)

Ja rodzinkę zaangażowałam, znajomych czytających (i piszącymi też) Forum, nawet pracownice prosiłam aby ze smarfona sprawdzały czy mają dostęp i dzisiaj o 11-tej miał przyjśc informatyk (czy servisant?) aby tę usterkę zbadać (wczoraj do niego 4 razy dzwoniłam z pytaniami 8)). 8) Już do Pana Zbyszka chciałam dzwonić... 8)  :wink: :lol:

Kryanna

:lol: To ja nawet do Ciebie (na Optymalni-Pomorze) znalazłam drogę i na fejsowego buka się udałam ... chociaż zapierałam się, że nigdy tam nie wejdę. To już miłość czy tylko fanatyzm?!
Jednak warto było, bo Ciebie i Tereskę też tam znalazłam, nic przede mną się już nie ukryje  :D
Nie, żebym zaraz wścibska była ale lubię co nieco wiedzieć!

Jarek

Cytat: renia w 2016-07-20, 09:26:27

Ja miałam rodzinkę zaangażowane, ze znajomymi czytającymi (i piszącymi też) Forum, nawet pracownice prosiłam aby ze smarfona sprawdzały czy mają dostę i dzisiaj o 11-tej miał przyjśc informatyk (czy servisant) aby tę usterkę zbadać (wczoraj do niego 4 razy dzwoniłam z pytaniami 8)). 8) Już do Pana Zbyszka chciałam dzwonić... 8)  :wink: :lol:
A mnie w niemieckich mediach automatycznie z automatu połączyli . :lol:

renia

Cytat: Kryanna w 2016-07-20, 11:26:55
:lol: To ja nawet do Ciebie (na Optymalni-Pomorze) znalazłam drogę i na fejsowego buka się udałam ... chociaż zapierałam się, że nigdy tam nie wejdę. To już miłość czy tylko fanatyzm?!
Jednak warto było, bo Ciebie i Tereskę też tam znalazłam, nic przede mną się już nie ukryje  :D
Nie, żebym zaraz wścibska była ale lubię co nieco wiedzieć!

To jest już fanatyzm na poziomie islamskich terrorystów... :shock:
Żebyś tylko nas nie wysadziła w powietrze, albo nie porąbała... 8) :lol:
Ale w skali do dziesięciu to bym Ci dała 5. Siebie trochę wyżej stawiam... :twisted: :lol:

renia

Cytat: Jarek w 2016-07-20, 11:36:45
Cytat: renia w 2016-07-20, 09:26:27

Ja miałam rodzinkę zaangażowane, ze znajomymi czytającymi (i piszącymi też) Forum, nawet pracownice prosiłam aby ze smarfona sprawdzały czy mają dostę i dzisiaj o 11-tej miał przyjśc informatyk (czy servisant) aby tę usterkę zbadać (wczoraj do niego 4 razy dzwoniłam z pytaniami 8)). 8) Już do Pana Zbyszka chciałam dzwonić... 8)  :wink: :lol:
A mnie w niemieckich mediach automatycznie z automatu połączyli . :lol:

Najpierw łączą z automatu, potem strzelają... :?