Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Diogenes z Synopy

a po  co?  Nie zmieniam nic specjalnie z powodu, że coś robię lub nie robię. Normalnie jem.   :D  Gdy zgłodnieje to se wypiję lub zjem  :D

oldboy

Cytat: renia w 2016-08-08, 14:50:47
Te niskie tłuszcze to tylko przy dużym spadku wagi mogą być (głównie na początku DO). A tak nie. Przy większej aktywności fizycznej więcej tłuszczu trzeba...
W moim wypadku jest mała ilość tłuszczu do zbicia, zwykła kosmetyka bo ważę 75kg/174cm wzrostu ale ten fat to głównie dół brzucha. Może  dam jeszcze szansę większej ilości biegania i złotej proporcji.

Diogenes z Synopy

Ja mam skórę w dole brzucha. Renia co mam pić, aby zniknęła?  ;-)

renia

A co ja jestem specjalistką od dołów brzucha? :shock: :lol:

administ

Ale u mężczyzn zwisająca skóra w dole brzucha to norma przecież! 8)
Tego się raczej nie leczy...  ;)

Diogenes z Synopy

fakt   :lol:

Ale skóra pozostała po nadmiarze tkanki tłuszczowej nie chce się za bardzo wchłaniać. I to parę lat. Trochę znikło. Była naciągnięta ileś tam lat, więc pewnie tyle samo musi być luźnawa  ;-)

RafałS

Chłodno po całym dniu opadów - 13 okrążeń, akurat zdążyłem przed zamknięciem. Dzięki!

Diogenes z Synopy

ochłodziła się woda z 16 st max.  Wobec tego wybrałem krytą pływalnię. Z 1,5 km szybko zleciało. Więc posiedziałem jeszcze trochę, biczując się.  :D

Jarek

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-08-14, 09:28:09
ochłodziła się woda z 16 st max.  Wobec tego wybrałem krytą pływalnię. Z 1,5 km szybko zleciało. Więc posiedziałem jeszcze trochę, biczując się.  :D
Delfinem szybko leci  :lol:

oldboy

U mnie z rana 27 stopni w słońcu więc biegało się średnio. Poszło 5.2km/29min, tempo zadowalające ale czułem że słabnę i dałem sobie spokój. Jutro też jest dzień :)

RafałS

Po torze biegasz?

renia

...kolejowym... :roll: 8)

RafałS

Anulka177

U nas jeszcze trwa sezon na kąpiele w jeziorze. Byliśmy na spacerze z psem i wymoczków nie brakowało  :lol: ale woda nawet ciepława.

oldboy

Cytat: RafałS w 2016-08-14, 15:29:49
Po torze biegasz?
Tak, dokładnie po wewnętrznej :) więc łatwo jest sprawdzić endomondo które np dzisiaj oszukało mnie o 200m  8)

oldboy

Pytanie. Czy na takie luźne bieganie, bez żyły, 30-60min warto brać jakąś wodę i coś tam popijać w trakcie czy nie zawracać sobie tym głowy i uzupełnić płyny po bieganiu?

renia

Cytat: RafałS w 2016-08-14, 17:04:49
Cytat: renia w 2016-08-14, 16:09:43
...kolejowym... :roll: 8)
Jak chcesz.
https://youtu.be/_wSUD9W70kI

Większa prędkość by była tak przed Pendolino biegać... 8) :lol:

Jarek

mnie sie podoba ta optymalna z drągiem  8)

RafałS

Cytat: oldboy w 2016-08-14, 17:30:23
Pytanie. Czy na takie luźne bieganie, bez żyły, 30-60min warto brać jakąś wodę i coś tam popijać w trakcie czy nie zawracać sobie tym głowy i uzupełnić płyny po bieganiu?
Jak czujesz, ja zawsze popo i przed.