Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Też się zdziwiłem. ;)

RafałS

Kilka dobrych momentów było, ale gra kontrolowana niewielką przewagą punktową przez wiadomych finalistów.

RafałS

Dziś nie pobiegałem. Ale dobre serie poszły na m.in. nogi, tak że zapiekło na podudziach.

renia

Nie wiem czy takie coś się liczy... :roll: 8)

RafałS

Cytat: renia w 2016-08-21, 22:21:40
Nie wiem czy takie coś się liczy... :roll: 8)
Ja wiem i nie powiem.

oldboy

Dzisiaj wybiegłem z planem co by potruchtać godzinkę bez myślenia o tempie. Pierwsze  trzy kilometry jak zwykle najgorsze, czwarty w 6.42 a potem już urywałem coś co kilometr, tak do ósmego w 6.06. Na koniec wydłużyłem lekko krok i dziewiąty km w 5.36, kolejny w 5.32. W sumie 10km w 1.02.35 więc tylko 2.5min do urwania :)

RafałS

Na dziś wykręciłem 13 okrążeń w słabym czasie. Doping słaby.  :wink:

Blackend

Czuję nieodpartą ochotę posłuchać muzyki. No to idę do lasu na przebieżkę, bo tam jest odpowiednia cisza do słuchania muzyki. ;)

RafałS

Ja dziś tylko 4km bo nogi zajechałem.  :|

oldboy

U mnie wczoraj też leciutko, 5km/32min

Blackend

Krótsze dystanse też są fajne, bo można szybciej biec.  :D

administ

Ważne, że tłuszcz już ponoć daje energię, bo przedtem to nie wiadomo do czego był, skoro wszystkie ATP ponoć pochodziło z węglowodanów!  :shock:  :lol:

Bobby

Ta perilipina to kolejny kandydat na dopalacz.

Diogenes z Synopy

woda 16,5 st C więc kilometr przepłynąłem. Jakoś nie mogłem się rozgrzać podczas  :roll:  ;-)
Samotnym białym żaglem byłem, chyba nie muszę :roll: dodawać   :)

RafałS

Z pływania to ja dziś mizerne kilka metrów. Z biegania 10 okrążeń i małe przyspieszenie na koniec. A pływanie to sobie jeszcze odbiję w wannie.  :wink:

Blackend

Szybka przebieżka 7km, bo czekali na mnie i nie chciałem przedłużać, ale za to przycisnąłem na finiszu aby efekt był. ;)

Diogenes z Synopy

a ja spokojnie. Bez zbędnego przeciążania. Prawie 2 km bo woda podeszła pod 18 st C i świetnie chłodziła.
Bardzo dużo niekształtnych ludzi na plaży wyległo. Właściwie ...... to ja dziwnie wyglądałem  ;-)

Diogenes z Synopy

dziś już pewne 18 st C. Z 1,5 km. Pan z panią jachcikiem motorowym podpłynęli do mnie czy pomocy potrzebuję :roll:, odwzajemniłem się pytając o to samo. Także uzyskałem odpowiedź odmowną. Dziecko mi pomachało (ja odmachałem), po czym popłynęli w swoją stronę, a ja w swoją siną dal  ;-)  :D  Gorąco poza wodą, ponad 30.