Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

oldboy

Troche za bardzo sie zaczalem wglebiac w to bieganie stad te rozkminy:) Dzisiaj z rana znowu 5km, pelne slonce dalo  w kosc  i czasy kiometrowek slabe bo tetno bylo ciezko utrzymac ponizej 150. 

Blackend

Pamiętam jak zacząłem przygodę z bieganiem i czytałem, że 5km to powinno być spoko luzik dla przecietnego statystycznego Kowalskiego, a ja nawet tego nie mogłem dobiec.  :shock:  :?  :lol:

Gavroche

Ja raz w życiu przebiegłem 5 km, w średniej szkole, na przełaj. 8)
Nigdy więcej tego nie powtórzyłem. :lol:

Blackend

:lol:
Bo to wbrew pozorom wcale nie jest mało dociągnąć piątkę bez przerywania. ;)  :D

Gavroche

Ja od dzieciaka, najpierw gimnastyka, potem podnoszenie ciężarów, nigdy nie nauczyłem się cieszyć biegiem. 8)
Tę piątkę to przebiegłem pod presją, nie ciesząc się ruchem, spinając i złoszcząc. :D
No trauma.

15km potrafię przejść z obciążoną kamizelką, ale na myśl o bieganiu, nawet krótkim, czuję to, co zapewne czuje heroinista, widząc ostatnie płonące pole makowe. ;)

Blackend

:lol:
15km z buta pod obciążeniem, to też nie w kij dmuchał, ale za długo to trwa jak dla mnie, dlatego wolę bieganie. ;)  :lol:

renia

A ja ewentualnie orbitrek, bo jeszcze krócej trwa... 8) :lol:

Blackend

I to jest dobry kierunek.  :lol:

RafałS

Cytat: renia w 2016-09-04, 19:36:22
A ja ewentualnie orbitrek, bo jeszcze krócej trwa... 8) :lol:
Wyluzować, a urwie się jeszcze parę sekund.  :lol:  :wink:

Diogenes z Synopy

i blisko do domu  :roll:  ;-)

oldboy

Zawiozłem auto do mechanika to nie omieszkałem sobie wrócić truchtem. 3.3km w 26min bo same podbiegi których za bardzo nie ogarniam kondycyjnie ale jutro polecę w drugą stronę to se nadrobię :) 

Blackend

A co będzie jak nie naprawi i takie bieganie będzie nadaremno? ;)

oldboy

Nie pomyślałem! Najwyżej zadzwonię wcześniej i się spytam czy zrobił :)

Blackend

renia

Cytat: Blackend w 2016-09-04, 21:00:01
A co będzie jak nie naprawi i takie bieganie będzie nadaremno? ;)

Będzie bieg w dwie strony i ładny kilometraż... 8)

oldboy

Dobra, nie zapeszać mi tu bo auto ma być gotowe. Rakija... tfu, Chorwacja czeka :)

renia

Wtedy na stopa... 8) :lol:

Blackend

W dzisiejszych czasach to niebezpieczne, bo można jeszcze na jakiego Gendera trafić.  :? ;)  :lol:

oldboy

Nie moje klimaty. Wystarczy, że w ciemno, choć zawsze w to samo miejsce ;)

Blackend

Jasne, powtarzalność charakteryzuje mistrza. ;)