Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Siłownia a ŻO

Zaczęty przez hologram, 2007-07-04, 22:29:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Wyglądają jak , zebranie transwestytów. I ten głos. Bas.  :? :(

Dasna

renia

Cytat: Dasna w 2014-07-26, 06:41:15
Wyglądają jak , zebranie transwestytów. I ten głos. Bas.  :? :(

W takim stopniu kulturystyka na pewno nie służy ani zdrowiu, ani estetyce (szczególnie u kobiet)... :?
We wszystkim powinien być zachowany umiar... :roll:

Dasna

Dzisiaj Wiktor mi przysolił powtórzeń z ciężarami i na koniec zdziwił się, że jestem zmęczona. Bobik zdechł (Бобик здох), ano zdechł. :( Poza tym już mam coraz głębszy przysiad i chwyt rwaniowy tez dosyć szeroki się zrobił i automatycznie inaczej dźwigam.

1.Rozgrzewka
2.Rwanie klasyczne   4 x 2  20 kg
3.Wycisko- podrzut w chwycie rwaniowym  2 x 3 25 kg, 2 x 2 30 kg
4.Ciąg rwaniowy majs. 5 x 3  55kg ( uuuu, myslałam, że na koniec nie udźwignę)
5.Przysiady przednie 1 x 3 45 kg
                            2 x 3  45 kg   i Bobik zdechł.
6.Brzuszki
7.Rower 10 min.

Dasna

Aha, Wiktor zaproponował, żebym jesienią wzięła udział we Lwowie w takim spotkaniu jak to określił ludzi, którzy dźwigają ciężary i wystąpiła.  :roll:

administ

U!  :shock:
Trenuj pilnie, a będzie sukces!  :D

Dasna

Cytat: admin w 2014-07-28, 17:39:34
U!  :shock:
Trenuj pilnie, a będzie sukces!  :D
Trenuję, dla siebie. O zawodach nie myślałam. :?

renia

Widać, że robisz niezłe postępy... :roll: :D

renia

Jak coś to będziemy Cię dopingować i wołać Dasna, Dasna...nie polska, nie ukraińska ale optymalna, forumowa nasza własna... 8) :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2014-07-28, 17:46:52
Jak coś to będziemy Cię dopingować i wołać Dasna, Dasna...nie polska, nie ukraińska ale optymalna, forumowa nasza własna... 8) :lol:
:lol: :lol: Dziękuję.

administ

Dasna, Dasna, Dasna...  :D
Bo doping też trzeba potrenować!  :wink: :mrgreen:

Maniek

o cholera, jak mogłem pominąć,
muszę się pochwalić swoim nauczycielem WF-u w podstawówce. :lol:

Żywa legenda polskiej kulturystyki, ciężarów i paru innych dyscyplin : Przemysław Kwiatkowski!

http://www.sportowiec.org/pub/images/editor/zdjecialipiec2012/Przemyslaw_Kwiatkowski5.jpg

wspaniały człowiek:
http://www.sportowiec.org/przemyslaw-kwiatkowski--zywa-legenda

Ale się chłop z nami naużerał, na tych lekcjach wf-u. I z tego co widać na zdjęciach trzy lata temu, w wieku 76 lat, był jeszcze bardzo sprawny i aktywny. W czasach szkolnych nikt z dzieciaków nie doceniał gościa, dziś jak czytam o jego osiągach, szczena opada :)

Dasna

Cytat: admin w 2014-07-28, 18:03:46
Dasna, Dasna, Dasna...  :D
Bo doping też trzeba potrenować!  :wink: :mrgreen:
Za wcześnie. Ja może pomyśle o tym za rok.A tak to co tu pokazywać? Rwanie 20 kg. :shock: Jeśli rwanie zrobię na 30 kg, to wtedy można pomyśleć.

administ

I tam, ciężar nieważny!  8)
Harmonia i estetyka rwania się liczy!  :wink: :mrgreen:

Dasna

Cytat: Maniek w 2014-07-28, 18:08:15
o cholera, jak mogłem pominąć,
muszę się pochwalić swoim nauczycielem WF-u w podstawówce. :lol:

Żywa legenda polskiej kulturystyki, ciężarów i paru innych dyscyplin : Przemysław Kwiatkowski!

http://www.sportowiec.org/pub/images/editor/zdjecialipiec2012/Przemyslaw_Kwiatkowski5.jpg

wspaniały człowiek:
http://www.sportowiec.org/przemyslaw-kwiatkowski--zywa-legenda

Ale się chłop z nami naużerał, na tych lekcjach wf-u. I z tego co widać na zdjęciach trzy lata temu, w wieku 76 lat, był jeszcze bardzo sprawny i aktywny. W czasach szkolnych nikt z dzieciaków nie doceniał gościa, dziś jak czytam o jego osiągach, szczena opada :)

Aż przyjemnie przeczytać. :D
Naprawdę facet miał świetne wyniki :shock:. Poza tym jak dla mnie bardzo inteligentna i przyjemna fizjonomia.

Dasna

Cytat: admin w 2014-07-28, 18:13:33
I tam, ciężar nieważny!  8)
Harmonia i estetyka rwania się liczy!  :wink: :mrgreen:
Admin , jesteś kochany. :wink: :D

Dasna

Maniek gdzie chodziłeś do podstawówki?

Maniek

Cytat: Dasna w 2014-07-28, 18:18:04

SP nr 246 Warszawa im I Warszawskiej Dywizji Piechoty im. Tadeusza Kościuszki :)

Dasna

Cytat: Maniek w 2014-07-28, 18:25:05
Cytat: Dasna w 2014-07-28, 18:18:04

SP nr 246 Warszawa im I Warszawskiej Dywizji Piechoty im. Tadeusza Kościuszki :)
Te okolice słabo znam. Kiedyś Ostrobramską często przejeżdżałam jak mieszkaliśmy w Wawrze.