Autor
|
Wtek: Chill - dziennik treningowy (Przeczytany 536842 razy)
|
Gavroche
|
Ciekawe czy libido skoczy bardziej na week po tym martwym Masz może jakieś dane na temat różnicy w odpowiedzi hormonalnej w trenowaniu z obciążeniem tylko góry , a treningu z martwym i siadami , wiem że ten drugi daje największą ale ciekawi mnie ile mniej daje tylko góra ... Było gdzieś w "Muscular development" parę lat temu. Trzeba by poszukać. Moim zdaniem nie chodzi o góra/dół, a o ilość mięśni zaangażowaną w ruch oraz obciążenie "zagrażające życiu". Ciąg czy siad aktywuje ile, 85-90% muskulatury, a wyciskanie na ławie z 20? Wyrzut hormonów następuje w trakcie i krótko po takim wysiłku(45 minut?), ale działanie ich jest trwalsze(2-3 doby). Nikt nie udowodnił, że regularne, ciężkie ćwiczenia podnoszą poziomy GH, androgenów, estrogenów i kortyzolu na dłuższy okres czasu, a i wpływ na libido jest wątpliwy Natomiast dobra dieta to potrafi.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przy 80 kg to kozczyna jakich mało ... A ile ma wzrostu ?
~ 175 cm, wcześniej trenował piłkę ręczną, ponad 10 lat treningu, zawsze dwa razy w tygodniu i zawsze tylko te dwa ćwiczenia Czasem wkurw dobrze robi
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
To niezłe wyniki na prawdę ...
Też Cię drapała w gardło czarnuszka ? Ja to albo z tłuszczem jem albo odstawiam i w zamian kozieradkę tylko , bo jakoś mnie drapie w gardło dziwnie ....
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dalej wcinasz te ziolka?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
To niezłe wyniki na prawdę ...
Też Cię drapała w gardło czarnuszka ? Ja to albo z tłuszczem jem albo odstawiam i w zamian kozieradkę tylko , bo jakoś mnie drapie w gardło dziwnie ....
Nie, ale smak, jak pasta do butów Kiwi Ja mieszałem obie z olejem kokosowym, mocno tuczne ziółka. Ze dwa lata już coś za mną chodzi, jakiś fajny adaptogen, jesienią się na coś zdecuduję
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Po przerwie prawie rocznej znów ... Korzeń pokrzywy z nich najlepszy dla mnie ...A wszystkie do kupy z kawą nieżle buzują ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Po przerwie prawie rocznej znów ... Korzeń pokrzywy z nich najlepszy dla mnie ...A wszystkie do kupy z kawą nieżle buzują ... Właśnie, właśnie pokrzywa, owies, pieprz czarny, gokshura i któryś z "żeń szeni" w 12-tygodniowym cyklu, fajne zabawki
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Idiotów nie brak Ale my o ziółkach, a Ty o herbicydach Chłopaki ze Sport Academy mają bardzo dobre mieszanki, ale bałbym się to kupić, może sypią Metę po terminie?
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Idiotów nie brak Ale my o ziółkach, a Ty o herbicydach Chłopaki ze Sport Academy mają bardzo dobre mieszanki, ale bałbym się to kupić, może sypią Metę po terminie? wczoraj rano zjadłem łyżeczkę kozieradki , a po wieczornym treningu zacząłem pachnieć ... kózką tak ma być ?
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Tak może być ... Ja tak nie mam ... czytałem że niektórzy mają a inni nie .... ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Idiotów nie brak Ale my o ziółkach, a Ty o herbicydach Chłopaki ze Sport Academy mają bardzo dobre mieszanki, ale bałbym się to kupić, może sypią Metę po terminie? wczoraj rano zjadłem łyżeczkę kozieradki , a po wieczornym treningu zacząłem pachnieć ... kózką tak ma być ? Może, ja trochę capiałem, ale podobno znośnie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
co wam daje ta cala kozieradka? sile czy cos innego?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
co wam daje ta cala kozieradka? sile czy cos innego?
Reklamują ją jako Booster testosteronu, ale to raczej guzik prawda. Natomiast ja przez kwartał stosowania złapałem 3-4 kilo mięśni(częś to pewno woda), co się wiąże ze wzrostem siły of corse. I to nie jest tak, że jak przestaniesz stosować, to ci wszystko pospadywuje, owszem wraca się do swojej wagi, ale układ nerwowy pamięta, jakim obciążeniem operowałeś... Dawniej, przed nastaniem chemizacji hodowli, podawano kozieradkę, czarnuszkę, siemię z żółtkami, osłabionym i cherlawym zwierzętom.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W hodowli powiadasz. Rozsądnie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W hodowli powiadasz. Rozsądnie. He,he nie tylko, kozieradka ma też nazwę koniczyna grecka, podobno używali jej sportowcy w starożytnej Grecji, podczas olimpiady(olimpiada wtedy znaczyła czteroletni okres przygotowawczy do igrzysk).
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
A dzisiaj mam orgazm górnych pleców po wczorajszym deadlifcie ... Tylko po tym i po squatach tak pięknie może dawać Sobota free ... niech coś urosnie Jutro betaoksydacja
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A dzisiaj mam orgazm górnych pleców po wczorajszym deadlifcie ... Tylko po tym i po squatach tak pięknie może dawać Sobota free ... niech coś urosnie Jutro betaoksydacja Golonkę zjedz, to urośnie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Libido u istot tak psychosomatycznych jak ludzie, to skomplikowana sprawa. Od strony hormonalnej to wcale nie testosteron warunkuje wysokie noty w alkowie. Podobno najlepszymi kochankami są mężczyźni z jego poziomem w dolnych rejestrach. Estrogeny i nawet progesteron mają niebagatelne znaczenie w sypialni. Późno wykastrowani mężczyźni zachowują zdolność erekcji i możliwości, a podobno niektóre kobiety wręcz przepadały za takimi kochankami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|