Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Rower - dla wszystkich jeżdzących w terenie i stacjonarnie.

Zaczęty przez Dasna, 2011-12-19, 12:53:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

...a gdy się milczy, milczy, to apetyt rośnie wilczy... :lol: :twisted:

Dasna

Dzisiaj jeździło mi się najlepiej, bo z synem. :D
Młody dał się namówić i machnęliśmy 38 km. Uuuu, ja po wczorajszym dystansie, dzisiejszy odczulam niewąsko. Już nie mogłam się doczekać powrotu , więc naciskałam mocno na pedały, bo i pić mi się chciało. Młody zadowolony, podziwialiśmy widoki i rozkoszowaliśmy pogodą. Fajna wyprawa. :D

renia

I pogoda dopisała... :D (przynajmniej nikogo nie gonisz jak jeździsz z synem 8) :lol: :lol: :wink:)

Dasna

Rowerzystów jeżdżą całkiem spore stadka. Rodzinnie, samotnie, w większych mniejszych grupkach. Pogoda sprzyja. :D
Ja wybrałam , mimo pełnego słońca jazdę szybkim tempem. Uff, 24 km machnęłam , ale wyglądam teraz jak burak.  :lol: :lol:

renia

Jestem ciekawa jak tam jerzy ze swoją grupą rowerową sobie radzą...nie widziałaś ich po drodze... :roll:  :lol: :wink:

Dasna

:lol: :lol: Różni tam pomykali, może jakbym krzyknęła "jerzy 555" to by się odezwał.  :D Na drugi raz , może pojadę pokrzykując gromko. :lol: :lol:

renia

:lol: jak będziesz tak krzyczała, to tych "jerzy" może się namnożyć... 8) :lol: :lol: :lol:

Dasna

No , ale ja będę skandować 555. Uuu to nie wiem cy tak wielu sie załapie? :roll: :lol: :lol: :lol:

renia

Pewnie tylko zleci się dwóch "jerzy555" i "zeto555"... :lol: :wink:

administ

Cytat: renia w 2012-05-01, 14:03:01
:lol: jak będziesz tak krzyczała, to tych "jerzy" może się namnożyć... 8) :lol: :lol: :lol:

Oby samych normalnych, a nie jakichś domniemanych zboczeńców!  :shock:  :wink: :lol:

Dasna

Zboczeńcy tak w biały dzień to chyba się nie odważą :roll: Co innego późnym wieczorem jak będę nawoływać. :roll: Prawdopodobieństwo wzrasta. :?

renia

Eksperyment można by zrobić. Wziąć grupę zboczeńców i grupę kontrolną i nawoływać... :roll: ciekawe, których by przyszło wiecej...to by było dobre zadanie dla amerykańskich naukowców...oni już nie wiedzą co badać... :lol: :lol: :lol:

administ

Cytat: Dasna w 2012-05-01, 14:36:42
Prawdopodobieństwo wzrasta. :?

Właśnie, ale wszystko zależy, co się chce osiągnąć. Jak przewietrzyć gardło - to tylko w południe bezpiecznie jest!  :wink:  :lol:

Dasna

:evil: :evil: Kurza twarz leczę zapalenie rozcięgna podeszwowego i z biegania d.... zimna. :evil: :? Ale na rowerze mogę jeździć. :D Tyle, że na Ukrainę nie zabieram roweru....ale kto wie. Może trzeba :roll:

administ

Dasna

:lol: :lol: Pewnie starczy, ale "roz" dodaje lekkości a cięgno to takie konstrukcyjne. :lol: