Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Radzio

-6oC na termometrze i ... +8km na liczniku. :D
Gdybym biegał żeby zrównoważyć wskazania termometru, to tej zimy nie spodziewam się
jakiś szczególnie długich wybiegań.  :lol: :lol:

Radzio

O!
Nie wspomniałem o pięknym widoku oszronionego młodniaka w promieniach wschodzącego słońca i
... kilku parach nieoszronionych uszu widocznych pomiędzy wierzchołkami chojaczków. :D
Dziś sarny były spokojne. Łatwy foto-cel. ;) :D

Dasna

Postanowiłam pobiec swój dystans 3,6 km wieczorem. Wieczorem jeszcze nie biegałam. Ubrałam się ciepło , bo mróz szczypie i wybiegłam. Oj ciężej się biegło , o wiele ciężej. I to nie z powodu , ze już dzisiaj zaliczyłam rower , ale dlatego , że odzywało się jedzenie a raczej powietrze z nim połknięte. Odbiło się to na nierównomiernym oddechu i sapałam jak lokomotywa . No może jeszcze można to złożyć na karb mrozu. Już odpoczęłam , ale spociłam się jak mysz. :( :? Dystans pokonałam :D

administ

:D
Siedzący na co dzień w fotelu tego nie zrozumie!  :wink:

Dasna

Jak dalej będzie siedział tylko w fotelu to na pewno nie zrozumie :D:wink:
Wydłużają wiek przejścia na emeryturę, trzeba trochę pożyć na emeryturze  :D i mieć kondycję , żeby dalej pracować :lol:

MariuszM

Warto wzmocnic gorna czesc ciala plecy,ramiona,lekko barki. Osiaga sie lepsze wyniki w krotszym czasie-polecam :)

Dasna

Cytat: MariuszM w 2011-12-20, 19:17:48
Warto wzmocnic gorna czesc ciala plecy,ramiona,lekko barki. Osiaga sie lepsze wyniki w krotszym czasie-polecam :)
Tak, tak  :wink:
tez o tym myślałam. A co polecasz?

renia

Cytat: Dasna w 2011-12-20, 18:23:06
Postanowiłam pobiec swój dystans 3,6 km wieczorem. Wieczorem jeszcze nie biegałam. Ubrałam się ciepło , bo mróz szczypie i wybiegłam. Oj ciężej się biegło , o wiele ciężej. I to nie z powodu , ze już dzisiaj zaliczyłam rower , ale dlatego , że odzywało się jedzenie a raczej powietrze z nim połknięte. Odbiło się to na nierównomiernym oddechu i sapałam jak lokomotywa . No może jeszcze można to złożyć na karb mrozu. Już odpoczęłam , ale spociłam się jak mysz. :( :? Dystans pokonałam :D

Nie forsujesz się za bardzo? Rower, biegi, wszystko w jednym dniu... :shock:

renia

No ale ja - siedząc w fotelu - tego nie zrozumiem... :lol: :wink: żartuję, ale we wszystkim musi być umiar... :roll:

Dasna

Czuję się dobrze. Odespałam , odpoczęłam. Myślę , że będzie ok. Dzięki Reniu :wink: Ale pilnuję się.

renia

Ja też pilnuję Cię...  8) :wink:

Dasna

Cytat: renia w 2011-12-20, 21:07:37
No ale ja - siedząc w fotelu - tego nie zrozumiem... :lol: :wink: żartuję, ale we wszystkim musi być umiar... :roll:
Ja specjalnie z myślą o Tobie w tytule wątku o rowerze dodałam stacjonarny :D. to oznacza , że nie siedzisz w fotelu tylko jeździsz na orbitreku  :wink:

Dasna

Cytat: renia w 2011-12-20, 21:09:58
Ja też pilnuję Cię...  8) :wink:
OK. :D Będę to miała na uwadze. :D

renia

Cytat: Dasna w 2011-12-20, 21:11:44
Cytat: renia w 2011-12-20, 21:07:37
Ja specjalnie z myślą o Tobie w tytule wątku o rowerze dodałam stacjonarny :D. to oznacza , że nie siedzisz w fotelu tylko jeździsz na orbitreku  :wink:

No tak jeżdżę sobie jak mam chęć, ale też za mało...ale to się zmieni...tylko oby na lepsze... :wink:

Dasna

Dziś rano przebiegłam swoje 3,6 km . Żołądek lepiej pracował niż wieczorem , ale coś też mi było ciężkawo. Trochę ślisko.  :)

comasens

comasens

...to pasuje do tej wiadomosci :D

administ

Miło popatrzeć na taką sprawność cielesną.

PS
O ciało należy dbać, aby rozumu nie zawiodło nieoczekiwanie!

Dasna

Cytat: Dasna w 2011-12-20, 19:52:32
Tak, tak  :wink:
tez o tym myślałam. A co polecasz?
http://www.youtube.com/watch?v=wbxEdnDrIk0   :shock:  :lol: Robi wrażenie.
Bez wątpienia do tej też pasuje. :lol:
Godne polecenia.  To ma sens. No to ja wymiękam :lol: