Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Radzio

Dziś popełniłem kolejny kilometr wpław. Woda ma temperaturę  :roll: ... przyjazną.  :lol:
Ponieważ troszkę wiało, komary miały wolne. :) Jeżeli temperatura powietrza utrzyma się na obecnym poziomie, następny
kilometr rekreacji spędzę w ... lesie. :D

administ

Wczoraj się spokokoleś zaciął i przelecieliśmy 6,5km w 41 min.  :D
Dziś też pobiegamy, może lepiej, bo temperatura sprzyjająca bieganiu!

MariuszM

Oby tylko mlody sie nie 'zajechal'. ;) O przetrenowanie nietrudno. :D

administ

Ale jest kiepsko!  :(
Dużo pracy przed młodzieńcem.  :D

Blackend

A Mamie serce nie krwawi? ;)  :D

MariuszM

Gdy sie dobrze nie zregeneruje nici z lepszych osiagow. :D Ale tak doswiadczonemu biegaczowi, nie trzeba uzmyslawiac takich rzeczy. ;) Moze woli olimpiady he he :p

Radzio

Cytat: MariuszM w 2012-07-13, 13:21:06
Gdy sie dobrze nie zregeneruje nici z lepszych osiagow. :D ...

Tu przecież nie ma mowy o lepszych osiągach, tylko zaledwie o wyrównaniu stawki. ;) Ale mogę się mylić, bo o "zaciętym" jest opowieść. ;)  :lol:

administ

Cytat: Blackend w 2012-07-13, 13:07:44

Nie i jeszcze goni, choć specjalnie nie musi, bo koleś zacięty jest!  :D
Dziś może wydłużymy dystans.

administ

Cytat: Radzio w 2012-07-14, 06:35:18
Tu przecież nie ma mowy o lepszych osiągach...

No jak nie!
We wrześniu sprawdzian na 1km i małolat powinien zejść poniżej 5min/km, a to oznacza, że może już dublować swoich ziomów ze szkoły...  :D
Taką kaleczną młodzież dziś mamy!  :shock:

Radzio

Rozwijam zdanie. :)
Cytat: Radzio w 2012-07-14, 06:35:18
...

Tu przecież nie ma mowy o lepszych osiągach, tylko zaledwie o wyrównaniu stawki...

... z ojcem.  :lol: :lol: :lol:

Cytat: admin w 2012-07-14, 07:34:12
No jak nie!
We wrześniu sprawdzian na 1km i małolat powinien zejść poniżej 5min/km, a to oznacza, że może już dublować swoich ziomów ze szkoły...  :D
Taką kaleczną młodzież dziś mamy!  :shock:

Ano tak!
Ciągle nie czytam o "lepszych osiągach", a zaledwie o łataniu dziur po ... np. PSIII. ;) :D
5min/1km toż to nawet paszczy nie trzeba otwierać.  :lol:  Ale mogę się mylić. :)

Radzio

Cytat: admin w 2012-07-14, 07:27:34
Cytat: Blackend w 2012-07-13, 13:07:44

Nie i jeszcze goni, ...

Mmm, rodzinne przebieżki- marzę o tym. ;) :) 

Radzio

W lesie tak cicho, że aż zapominam przebierać nogami. :)
Nawet ptaszyny umilkły, że o kukułce nie wspomnę.  :lol:

Radzio

Parytet.
Powrót do nocnego biegania nie nastręczył mi specjalnych trudności. ;) :D
Odcinek 6km, podczas którego dostałem dwa razy "z mokrego liścia" i jeden raz przypomniał mi korzeń o swojej obecności, poczytuję sobie za swego rodzaju sukces "topograficzny".  :lol:
A jak mi się wyrzut nóg poprawił, przynajmniej tak twierdzą- w liczbie bliżej nieokreślonej- pewne przywodziciele. ;)  :lol:

administ

Siedem km w 41 minut. Kiepsko, ale na kilometr młody powinien zejść już poniżej 4min, a to oznacza, że będzie beściak w szkole!  :D
Dla mnie spacerowo, ale...  :wink:

Radzio

Cytat: admin w 2012-07-21, 12:21:42
Siedem km w 41 minut. Kiepsko, ale na kilometr młody powinien zejść już poniżej 4min, a to oznacza, że będzie beściak w szkole!  :D
Dla mnie spacerowo, ale...  :wink:

I to przez czas wakacji. :D
Poniżej 4min, ta cyfra milsza dla oka, oczywiście w ramach edukacji szkolnej. ;)- aż mi się powieka mruży  :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2012-07-21, 12:21:42
...a to oznacza, że będzie beściak w szkole!...
Tymczasem reszta szkoły zapewne też nie próżnuje http://youtu.be/T_5swohLtE8  :D .

renia

No to będą mieli kondycję zajefajną...

administ

Cytat: Radzio w 2012-07-21, 15:42:35
Poniżej 4min, ta cyfra milsza dla oka, oczywiście w ramach edukacji szkolnej. ;)- aż mi się powieka mruży  :lol:

Radziu,
dystans to jeden kilometr, a nie maraton z czasem poniżej 4 min/km,  co by ci do reszty powieka się nie zmrużyła...  :wink:  :lol:
Bez żadnego treningu młody biegał na zaliczenie w czerwcu 5'48'' na kilometr, więc co za problem zdjąć półtorej minuty?

renia

Mój syn (12 lat) miał na zawodach na kilometr czas 3,42 i miał siódme miejsce na 8... :lol:Ale tam prawie wszyscy byli rok starsi... :? :lol: