Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Cytat: admin w 2012-07-04, 17:44:56
Znaczy wśród szósto, piąto i czwartoklasistów ma drugie miejsce na 1000m, ale skoro taki "zdechlak" jest vicemistrzem szkoły, to reszta musi - KOMPLETNE WRAKI!  :evil:
...
Ale są wakacje, można się podciągnąć o ciupinkę.  :wink:

administ

Już to widzę, jak McDonaldowe grubaski się podciągają, ale w jedzeniu buły z ketchupem...  :lol: :lol: :lol:

RafałS

Bieg po buły to też bieg, ale już lepszy jest wyścig za serem, co się chyba w UK odbywa.  :D

RafałS

Tymczasem pobiegałem sobie za piłką. Dziś niczym autochton jakiś - półnago. Spociłem się jak mysza.  :)

administ

Cytat: RafałS w 2012-07-04, 21:30:26
wyścig za serem, co się chyba w UK odbywa.  :D

Ale to sport ekstremalny...  :wink:

administ

Cytat: RafałS w 2012-07-04, 21:37:34
Spociłem się jak mysza.  :)

Dziś ciężko się ciepło odprowadzało.  :?

renia

A trzeba je odprowadzać? Gromadzić się nie da w jakichś akumulatorach... :roll: :wink:

RafałS

Nawet deszcze nie zabrały wiele ciepła i tak kolejny dzień powyżej 30 st. C.  :|

administ

To tu max było 25oC.  :D

RafałS

Cytat: admin w 2012-07-04, 21:52:22
To tu max było 25oC.  :D
Co za komfort, jak u mnie ostatnio w nocy.  :)

administ

Ale bardzo parno!  :(

RafałS

Gdy parno to i "naście" stopni wystarczy.

administ

Wydajność spada...  :?

RafałS

A mnie już lepiej. Schłodziłem się chłodnikiem. Temperatura za oknem przyjemne 18 st. A za drugim oknem 25 st. C. Na razie lepsze to z 18.  :D

Radzio

Upał upałem, a 13km w towarzystwie młodszego Rodzeństwa przeszło jak z bata strzelił. :D
Okazjonalne, braterskie spotkania stale skutkują takimi epizodami lub ... podobnymi.  :lol:
Duże wrażenie wywarłem pokazując mu dziki- z bliska  8). Niestety zachowywaliśmy się dość swobodnie, więc
towarzystwo wiało, przerywając sobie tym samym posiłek. A to nie jest najzdrowsze. :?
Co zrobić, kiedy było o czym gadać.  :lol: 

Cytat: Radzio w 2012-07-04, 17:34:46

Cytat: admin w 2012-07-04, 09:03:23
...
Mam nadzieję, że pod koniec sierpnia przeleci te 12 km z haczynkiem poniżej godziny, bo zacięty jest...  :D :D :D

Nieodgadnione jest jeszcze- kto? ;)  :lol:

... Nieodgadnione jest jeszcze- kto... badziej:lol: :lol:

administ

A teraz rozumiem! Mogę myśleć poprawnie - ilość danych wystarczająca!  :wink: :lol:
Odpowiadam:
On ci to jest ...  :D

Blackend

Za parę lat napiszę Ci - dasz radę, bądź dzielny ;)
Mnie już moje dziecko wyprzedza  :?  :D

renia

I to dziewczyna... :shock: :lol:

Blackend

administ

Latka lecą...  :?
Ale nie jest źle.  :D