Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Ale to wcale nie musi świadczyć o Twojej słabości, raczej o córy sile...i Waszej dobrej kuchni... :D

Blackend

Z młodoscią sie nie wygra - kiedys ja byłem szybszy  8)

renia

Ale to, że dzieci są lepsze od nas jest radosne dla nich i dla nas... :D

Blackend

No nie wiem - co innego jak dam wygrać, a co innego gdy sił juz nie starcza  :? ;)  :D

Radzio

Cytat: admin w 2012-07-05, 07:29:15
A teraz rozumiem! Mogę myśleć poprawnie - ilość danych wystarczająca!  :wink: :lol:
Odpowiadam:
On ci to jest ...  :D

:D
Polecam Sudoku, ... wystarczy złamać kod. ;) :D Jeżeli się chce- oczywiście. ;)  :lol:

Cytat: Blackend w 2012-07-05, 16:21:05
Z młodoscią sie nie wygra - kiedys ja byłem szybszy  8)
Z młodością się nie walczy, to rodzi frustracje i ... niedźwiedzi tryb życia. ;)  :D :P :lol:

Radzio

Dzień bez biegania to dzień zaoszczędzony... na bieganie.  :lol: :lol: :lol:

administ

A u nas dwa dni przerwy, aby dziecię wreszcie na czwarty bieg pobiegło bez bóli nowych płytek nerwowych.
Teraz wystarczy utrwalić ten stan przez zamianę białych włókien na czerwone przez wydłużanie dystansu.   :D

Radzio

Byłbym zapomniał. 1km w otwartym zbiorniku ... pełnym paskudnie wyglądającej wody.  :lol:
Ale co tam, ta sama woda w garści jest całkiem przejrzysta ;). Tym bardziej, że w ramach integracji z Przyrodą nie wypada głośno narzekać na brak czystości, skoro gołym okiem widać, że żyją w tej wodzie np. małże, raki i ryby wszelakie. :D  I bobry.  :shock:
Dziś, z powodu braku zapału do człapania po lasach, wynik podwoję. :)

Alan Bullock

Wczoraj przymusowo wokół stadionu, jakieś 350-400 metrów na okrążenie. Wyszło ich 22, a z każdym okrążeniem było coraz więcej siły i energii  :shock: Ale rozsądek nakazał grzeczny powrót do domu, bo dziś kolejny bieg  :D

Radzio

Upał z ludzkim mózgiem czyni cuda. :D 2km po otwartej wodzie.
Chyba tylko po to żeby mikroflorę na ciele wymienić, bądź uzupełnić. :D

Radzio

W kompletnym bezruchu powietrza i leśnej ciszy upłynęło mi 6km ... spaceru.  :D

administ

A my dziś 7km, ale w żółwim tempie...  :?
Dzisiejsza młodzież, to jednak kaleki fizyczne...  :wink:
Ale rozkręcimy gostka.  :D

Radzio

7km   :)  to duży progres jeżeli chodzi o odległość.
A żółwie to ogólnie mają bardzo wolną przemianę materii. ;) :D

administ

Jak na czwarty bieg, to jestem zadowolony z młodego.  :D

renia

A z siebie też? :roll: :lol:

administ

Nie, bo dla mnie to "spacery" są, ale rozkręcimy się...  :D

Blackend

No jasne - jak to mówią, krok po kroku ;)

Radzio

W obliczu wszechmocnego słońca, upalnego lata i
braku czasu w porach dla mnie najodpowiedniejszych porzuciłem leśne ścieżki- na rzecz otwartych zbiorników wodnych. :D
A te szczególnie przyjazne są późnymi wieczorami, wraz z rzeszą komarów, które pilnie strzegą żeby nie popaść w nadmierny zachwyt.  :lol: