Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

:lol:

Cytat: renia w 2012-08-16, 09:50:37
...

Praktyka czyni mistrza... :lol: :lol: :lol:
Cytat: renia w 2012-08-16, 08:53:56
Najlepsze wyniki się osiąga gdy biega się w towarzystwie... :roll: parę metrów przed goniącym, groźnym psem... :twisted:  8)

Dostrzegam związek, ale ... mogę się mylić. ;) :D
"Doświadczenie" i "praktyka"- mogą iść w parze. :) Nawet przed "goniącym, groźnym psem".  :lol:

Radzio

Dzień coraz krótszy, a pracy coraz więcej.
Nie starczyło czasu na przyrodoznawcze pierdoły. 5km kłusem, a dwa to nawet galopem. ;)  :D

Radzio

Dziś temperatura taka, że w przyrodzie wszystko stanęło i potęgę słońca podziwia. ;) :D
Nie czuję się w niczym lepszy, więc mnie też wszystko stanęło- leżę i też podziwiam.  :lol: :lol:

Dasna

Cytat: Radzio w 2012-08-18, 10:45:12
Dziś temperatura taka, że w przyrodzie wszystko stanęło i potęgę słońca podziwia. ;) :D
Nie czuję się w niczym lepszy, więc mnie też wszystko stanęło- leżę i też podziwiam.  :lol: :lol:
Moje gratulacje. :lol: :lol: :lol:

Radzio

Radzio

Cytat: Radzio w 2012-08-18, 10:45:12

Potęgę słońca podziwiam.  :lol: :lol: :lol:  Oczywiście!  :roll:

Cytat: Radzio w 2012-08-18, 10:58:55
Ukłonik :D

Znaczy, dziękuję. ;)  :lol: :lol:

Dasna

Potęgę słońca. Oczywiście.  :D
                     Wobec niej wszystko staje.
                                        Tak właśnie zrozumiałam. :D :D

Radzio

No i dobrze Ci tak! ;)  :lol: :lol:

Radzio

Póki "promiennik" się jeszcze nie rozżarzył, zostały przespacerowane 8km, a teraz-  8) powtórka, bo wielki jest mój podziw.  :lol:

Radzio

Dziś minąłem las i "pogalopowałem co koń wyskoczy" wprost do najbliższego bajora. :D Trzy dni wystarczyły, aby się ponownie nagrzały.  :lol:
Komary chyba się jeszcze nie ulęgły, albo ... gruboskórny jestem. ;) :D Pół godziny wśród pałek ...wodnych- pyszne!  :lol:

RafałS

Cytat: Radzio w 2012-08-20, 19:45:02
...Pół godziny wśród pałek ...wodnych- pyszne!  :lol:
No właśnie, podobno niektórzy je podjadają.  :roll:

RafałS

Cytat: RafałS w 2012-08-15, 17:29:26
...dziadowato...

No jednak od liceum się ciut zdziadziało  :? . Drugie od lat, równie spontaniczne, zabawowe podejście wykazało że w ten happeningowy sposób poniżej minuty nie przebędę gdyż zabraknie kilku sekund. Ale gdyby tak odłożyć na czas biegu stopero-telefon, przeciwwago-klucze i popróbować sobie częściej... No nie wiem, nie wiem czy to aby zdrowe.  :)

Radzio

Cytat: RafałS w 2012-08-20, 20:40:02

I słusznie! Też bym tak zrobił, tyle że nie wiem z czym to rotować.  :lol: :lol:

Cytat: RafałS w 2012-08-22, 17:38:11
...dziadowato...

No jednak od liceum się ciut zdziadziało  :? . Drugie od lat, równie spontaniczne, zabawowe podejście wykazało że w ten happeningowy sposób poniżej minuty nie przebędę gdyż zabraknie kilku sekund. Ale gdyby tak odłożyć na czas biegu stopero-telefon, przeciwwago-klucze i popróbować sobie częściej... No nie wiem, nie wiem czy to aby zdrowe.  :)

A zesuj te koszykoskóry i popróbuj, może zdrowie nie ucierpi ... zbytnio. ;) :D Ufam, że do "ustanej" starości jest jeszcze szmat drogi przed Tobą, więc się zbytnio nie spiesz. :)

RafałS

Cytat: Radzio w 2012-08-22, 18:32:18

I słusznie! Też bym tak zrobił, tyle że nie wiem z czym to rotować.  :lol: :lol:
Ja mogę jedynie podpowiedzieć żeby raczej nie podczas pływania.  :lol:

Cytat: RafałS w 2012-08-22, 17:38:11
...dziadowato...

A zesuj te koszykoskóry i popróbuj, może zdrowie nie ucierpi ... zbytnio. ;) :D Ufam, że do "ustanej" starości jest jeszcze szmat drogi przed Tobą, więc się zbytnio nie spiesz. :)
Buty już zesunięte, znaczy się inne płytsze-w sam raz nasunięte. Ale mam w planie jeszcze popróbować, jeśli tylko mi nie przerwie coś.  :D

Radzio

Cytat: RafałS w 2012-08-22, 19:46:35

Ja mogę jedynie podpowiedzieć żeby raczej nie podczas pływania.  :lol:

Tak zrobię! ... A właściwie tak zrobiłem.  8)  :lol: :lol:
Woda jest jak należy- za zimna żeby przyjąć postawę pałki. W sam raz żeby popluskać się w niej przez 1/2h. :D  ... pałki wodnej, oczywiście  :lol:

RafałS

Cytat: Radzio w 2012-08-22, 20:50:09
Woda jest jak należy...
No wczoraj była. Tyle że bez pałek, ale z nurtem.  :D
Nurt również pyszny, coś jak ruchoma bieżnia, jednak w naturalnym pejzażu.  :D

Radzio

Cytat: RafałS w 2012-08-24, 15:12:30
...
Nurt również pyszny, coś jak ruchoma bieżnia, jednak w naturalnym pejzażu.  :D

Pycha! Szczególnie południowe nurty. :D To dopiero bieżnia. :lol:

RafałS

Pałka zapałka dwa kije, kto się nie schowa...  :roll:   :D