Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Właśnie, młodzież za szybko wyrosła.  :? ;)  :lol:

administ

Ale słyszałem, że 500+ to nawet emerytów kusi... ;)  :lol:

Blackend

RafałS

Hmmm, hmmm... Dziś koło 0° C. 4km ze zmianami tempa i kierunków itd.  :)

Diogenes z Synopy

W trzecim kwartale 2015 r. roku sprzedano 21 milionów ubieralnych gadżetów. W ciągu dwunastu miesięcy cała branża doświadczyła lawinowego wzrostu na poziomie 197 proc.; w pierwszej piątce jej branży znajdują się dwie chińskie i trzy amerykańskie firmy.

http://stooq.pl/n/?f=1011718&c=1&p=4+22

dziś pływali koło mnie z jakimiś świecącymi zegarkami   :shock:   ;-)  . Znaczy się dyszali  ;-)

Cytat"Inteligentne zegarki kosztują dziś średnio około 400 dol., podczas gdy za proste opaski fitnessowe trzeba zapłacić około 100 dol.

RafałS

Ja mam taki inteligentny zegarek że nie chce ze mną nawet biec bo ostentacyjnie rozpina bransoletkę. Tylko w domu by leżał  :lol: . Ale ja nie o tym...
Mróz wyłącza z aktywności, toteż dla przełamania trendu 4km z małymi zmianami tempa. Jak na -5 stop.C. to nawet nieźle póki co.

RafałS

Zero stopniC. Grząsko nieco. 4km/20min. Akurat starczy, chyba...  :)

RafałS

Oj, oj... wymęczone 4km tempem zmiennym + skoki. Chyba pora na małą przerwę od bieżni gdyż jakoś takoś mało kameralnie wokół robi się.

Diogenes z Synopy

Cytat: Blackend w 2015-12-05, 16:01:41
:lol:

wybiegałeś choinkę?   W tivi było, że w Katowicach za bieg dawali 500 choinek.   Po jednej na łba .  Jakiś szczodry leśniczy i komandosi emerytowani ( znaczy się młodzieńcy )  .  ;-)

Blackend

Nigdy w życiu.  :shock: ;)
Ekologicznie tylko sztuczną używamy, bo się tak na podłogę nie sypie. ;)  :lol:

zofijeczka

ekologicznie to z choinką na zewnątrz - rosnącą jak w Słupsku.
Plastikowa to nie ekologiczna :P

Blackend

No ale gdzieś prezenty trzeba podłożyć. ;)

zofijeczka

mozna w skarpetce / pod kominkiem, pod łóżkiem, / pod stołem :d

Blackend

U nas musi być tradycja dla pielęgnowania wspólnoty. ;)  :lol:

RafałS

Cytat: zofijeczka w 2015-12-19, 20:41:48
Plastikowa to nie ekologiczna :P
Plastikowa ekologiczna, do póki używana i przechowywana. Po wyrzuceniu traci ową moc.  8)

Blackend

Właśnie.  8)
Najmarniej 25 lat nasza jest ekologiczna i nie zanosi się na zmiany. ;)  :D

RafałS

Wietrznie dziś, 10 rundek wykręciłem póki mogę bo chodzą słuchy że mi bieżnię zwiną.

Diogenes z Synopy

u nas lodowisko za 2 dni będzie,  też zwijają asfalt  ;-) 
Cytat: RafałS w 2015-12-21, 22:48:08
Wietrznie dziś, 10 rundek wykręciłem póki mogę bo chodzą słuchy że mi bieżnię zwiną.

RafałS

E, to u mnie już jest lodowisko obok, ale resztę to może zwiną na dobre, kto ich tam wie. Szkoda by było bo takie fajne złote M (od McD.)  :lol: miałem na widoku, zawsze to jakaś motywacja w czasie biegu:
(http://dl.dropboxusercontent.com/u/11845884/b.JPG)

RafałS

4km jeszcze zmieściłem i chapeau bas bo gorąco w główkę i nie tylko, mimo że niebo bezchmurne.