Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Anulka177

Blackend

Idealna pogoda dzisiaj do biegania i żal byłoby nie skorzystać.  :D
Lubię przebiec założony wcześniej dystans bez zatrzymywania (najczęściej pytających o drogę  :?) i wyczerpania na finiszu.  8)
Choćby to było tylko 100m, to wolę biec niż 10km przejść marszobiegiem, a już totalna porażka gdy trzeba przerywać przed końcem. ;)  :lol:

vvv

Zegarek włóż, jakiś taki sportowo-wyglądający i jak ktoś Cię próbuje zatrzymać
to rób unik pukając w zegarek.
8)

Blackend

No właśnie, widzą że biegnę, że mam słuchawki w uszach i zaczepiają człowieka.  :?
Za poczciwą mordę mam. ;)  :lol:

Blackend

Jarek

Cytat: Blackend w 2016-05-21, 16:30:25
Idealna pogoda dzisiaj do biegania i żal byłoby nie skorzystać.  :D
Lubię przebiec założony wcześniej dystans bez zatrzymywania (najczęściej pytających o drogę  :?) i wyczerpania na finiszu.  8)
Choćby to było tylko 100m, to wolę biec niż 10km przejść marszobiegiem, a już totalna porażka gdy trzeba przerywać przed końcem. ;)  :lol:
Pewnie :lol: szybko i skutecznie tyle ile trzeba i po sprawie  :lol:

Blackend

I do końca. ;)  :lol:

Jarek

RafałS

Cytat: Blackend w 2016-05-21, 16:50:04
No właśnie, widzą że biegnę, że mam słuchawki w uszach i zaczepiają człowieka.  :?
Za poczciwą mordę mam. ;)  :lol:
:)
W masce prawdopodobnie za gorąco do biegania. Ale też by mnie się przydała. Generalnie muszę uważać bo gdzie diabeł nie może tam przeszkadzajki pośle. :(

Blackend

Nie lubię tego wybijania z rytmu, najlepiej jak wszystko jednostajnie pracuje jak dobrze naoliwiona maszyna. ;)

RafałS

Dziś trochę truchtu i pierwsze w tym roku 400m... Ale bezwład... Siostro tlen! Ogień w płucach...  :oops: . Minuta z sekundami. Prawdopodobnie da się poniżej minuty. Tylko trzeba by popracować nad startem, rozwinięciem, utrzymaniem i finiszem. Dobranoc wszystkim. 8)

Blackend

Idę się przebiec, bo najwyższy czas wypalić to wczorajsze obżarstwo.  :? ;)

renia

Tylko się ubierz, żeby psy Ciebie nie goniły... :lol: :wink:

Blackend

:lol:
Już jestem, bo żadnego psa nie było. ;)  :lol:

renia

Jakby były, to jeszcze szybciej byś wrócił... :lol:

administ

Blackend

Diogenes z Synopy

A  ja  przed wędkarzami o 7:00  popłynąłem sobie  w te i nazad jeziorko (1,5 mili)  .  Fajnie  pusto, luz,  nikt nie przeszkadza. Kaczki schodzą z drogi.
Zapomniałem ręcznika.  Ale wiał lekki wiaterek to mnie osuszył.     :D