Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

To w dzisiejszych czasach poślady już nie wystarczą. ;) :) Zgoda, sobie kupię, a "jemu" nie, bo  nie zostawia takich pięknych orlich śladów jak ja. :) :D

Radzio

"Odkryłem" ;), że te moje wywrotki podczas pedałowania mają pewne zalety, bo przy kilkustopniowym i niższym mrozie przestałem ......... marznąć w stopy i dłonie, co bez fikołków było trudne do uzyskania. (dodatkowe wymachy ramion poprawiały komfort jazdy, nogami jednak wymachiwać nie umiem ............ jeszcze :)

renia

Tą Twoją jazdę na rowerze po śniegu można chyba zaliczyć do sportów ekstremalnych..  :( :| :) :D :lol:

Radzio

Cytat: renia w 2010-01-08, 08:10:01

Tą Twoją jazdę na rowerze po śniegu można chyba zaliczyć do sportów ekstremalnych..  :( :| :) :D :lol:

Dzisiaj tak. :)
Czuję się jak świeżo wyprany, ale nie odwirowany. ;) :) I jazda była i spacer i podnoszenie i ....... orły(ulubione). ;) :D :D :D

renia

Cytat: Radzio w 2010-01-12, 20:16:37
;) :) I jazda była i spacer i podnoszenie i ....... orły(ulubione). ;) :D :D :D

Co sobie pofruwałeś - to Twoje   :wink:
..jak przed chwilą sprawdziłam pogodę długoterminową, to  :shock: ..na rowerowe akrobacje na pewno się nie nadaje.. :? Przyjemniej będzie (kto może) przeczekać mrozy przy kominku.. 8) 8)

Radzio

Ech .... nie nadaje się, też tak uważam :| ...................................................................................................... za to słońce ma być :D :D :D

renia

Tak się zastanawiałam, gdzie te wszystkie radosne dzieciaki z sankami się podziały?  :roll:  Zima piękna, na sporty i zabawy śnieżne idealne warunki, a tych radujących się jakoś nie widać. Kiedyś to było inaczej.. :roll:   :wink:

Blackend

Cytat: renia w 2010-01-12, 20:42:28
Kiedyś to było inaczej.. :roll:   :wink:

Ty wiesz, że ja mam podobne odczucia. Ciężko mnie było było z sanek zgonić, przynajmniej do czasu jak czułem, że mam jeszcze dłonie i stopy ;) i nie byłem w tym odosobniony! Budowaliśmy igloo, lodowisko i "inksze" bałwany, a teraz? Patrze przez okno i nikogo nie widzę  :shock:

renia

Właśnie, ja też na sankach, czy łyżwach jeździłam tak długo, aż nóg nie czułam. Po powrocie do domu brałam nogi i ręce do zimnej wody, żeby je odmrozić. A chorób ani atybiotyków nie znałam.
A teraz dzieciaki mają tyle lekcji, potem jakieś ponadprogramowe zajęcie, potem telewizor, komputer, lekcje, a sanki.. :roll: po co? Lepiej iść w niedzielę na basen.. :?

Blackend

Cytat: renia w 2010-01-12, 21:39:50
Po powrocie do domu brałam nogi i ręce do zimnej wody, żeby je odmrozić.

Pamietasz ten ból?  8) Nie zapomnę jak kiedyś siedziałem pod drzwiami bo nie potrafiłem przekręcić klucza, a w domu nikogo nie było  :lol:
Co do lekcji to faktycznie czasami przesadzają. W szkole u córy nierzadko mają po 5 kartkówek + klasówka na dzień! IMHO to już przegięcie  :?

renia

Dobrze, że niedługo ferie :D .. dzieciaki nie potrzebują ich  8) ..ale rodzicom są potrzebne.. :wink:

A tutaj zrobiłam zdjęcie z ukrycia.. 8) Kto to?    :wink: :roll:  :lol:
http://wiadomosci.wp.pl/gid,11851348,title,Zatoka-Pucka-skuta-lodem---zdjecia-,galeria.

Blackend

renia

Wygląda jak On.. :shock: 8)

Radzio

Łon nie ma ..................................... daszka. :)

renia

Sorki  8) ..będę szukać dalej.. :roll: :wink:

RTS

A to był Pucek i jego zatoka.  :)

renia

Aaa  Pucka znam.. :roll: z Pucka.. :lol:

adamel

Pucek? Aaaaaaaaa, to chyba ten kumpel Reksia! :lol:

renia

Niby kumpel.. :roll: ..ale ostatnio troszkę się pogryźli.. :lol: