Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Hmm, wiem!

pięciolatki         choć nie wszystkie ;)

Radzio

Dla pewności czy aby mój "lokalny" półmaraton jednak nie zakwasił mi organizmu,
z samego rańca pogalopowałem do lasu na 10-cio kilometrowe odkwaszanie i detox. :) ;)
Takie wczesne bieganie ma swoje zalety. Dziś "wyroiły się" te ... wielkanocne z długimi uszami. ;) :D

renia

...kurczaki czy baranki... :roll: :mrgreen:

Dasna

No,proszę i znów będzie sus zajęczy :D I dziki pewnie tez się pojawią, będzie bardziej towarzysko. :D

Dasna

Hm , niedaleko mnie jest lasek i łąki są i bażanty i zające. też by fajnie się :) tam biegało

renia

Ze strzelbą?  :roll: :mrgreen:

Radzio

Ani dziki, ani kuraki, ani baranki ... no może jeden  8)            tylko  8) susaki  :lol: :lol: :lol:
Najpewniej były to dzikie króliki, po sarniej wpadce (nie wiedziałem, że w tak malutkim lesie mogą być różnie ubarwione osobniki :)) nie jestem całkowicie co do tego przekonany. Wcześnie było i odległość spora. :D

Cytat: Dasna w 2011-03-29, 20:30:09
Hm , niedaleko mnie jest lasek i łąki są i bażanty i zające. też by fajnie się :) tam biegało

8)
No to miejsce już jest......

renia

Cytat: Radzio w 2011-03-29, 20:32:16
Ani dziki, ani kuraki, ani baranki ... no może jeden  8)            tylko  8) susaki  :lol: :lol: :lol:
Najpewniej były to dzikie króliki, po sarniej wpadce (nie wiedziałem, że w tak malutkim lesie mogą być różnie ubarwione osobniki :)) nie jestem całkowicie co do tego przekonany. Wcześnie było i odległość spora. :D

A były one małe i białe... :roll: :mrgreen:

Dasna

Cytat: renia w 2011-03-29, 20:31:16
Ze strzelbą?  :roll: :mrgreen:

EEEee, ekologicznie . Bez niczego :D

Dasna

8)
No to miejsce już jest......
Cytat

Miejsce jest dużo , myślenie tez jest. Pozytywne o bieganiu.  :D Robię postępy. :D

Radzio

Cytat: Dasna w 2011-03-29, 20:37:08
...  :D Robię postępy. :D

I chyba o to biega   :roll:

Cytat: renia w 2011-03-29, 20:34:17

:lol: :lol:
Były szare, ale z tego co wiem to zając jak go spłoszyć to za....  :roll: zap...  :roll:    pędzi jak strzała, a te "moje" to jakby nie wiedziały do czego tylne łapy mu służą. :)

renia

Może to były wiewiórki, tylko, że rano było szaro, to tak Ciebie na szaro zrobiły... 8)

Dasna

Cytat: renia w 2011-03-29, 20:34:17

Renia to się nazywa delirium tremens :lol: :lol:

Radzio

Cytat: renia w 2011-03-29, 20:55:08
Może to były wiewiórki, tylko, że rano było szaro, to tak Ciebie na szaro zrobiły... 8)

Wiewiórki co prawda mają inne proporcje ogona do uszu, ale tak poza tym to ..................... rzeczywiście szaro było.  8)  ;)  :lol: :lol:

renia

Cytat: Radzio w 2011-03-29, 21:01:37
Cytat: renia w 2011-03-29, 20:55:08

Wiewiórki co prawda mają inne proporcje ogona do uszu, ale tak poza tym to ..................... rzeczywiście szaro było.  8)  ;)  :lol: :lol:

:lol: :lol: Jedno jest pewne - pingwiny to nie były...Drogą eliminacji może szybciej to ustalimy... :lol:

Radzio

W lesie jest byczo! :D
Wybiegłem, kiedy jeszcze był niewielki mróz.
I fajne było uczucie, kiedy delikatny wiatr- w sposób zauważalny, zmienił się z mniej przyjemnego na bardziej przyjemny. ;) :D

renia

Cytat: Radzio w 2011-03-30, 10:29:42

W domu też i można się pobyczyć... 8)

Radzio

Cytat: renia w 2011-03-30, 10:36:32
Cytat: Radzio w 2011-03-30, 10:29:42

W domu też i można się pobyczyć... 8)

Ale w lesie, aktywne już mrówki, stanowią miły widok.
.....
Zgoda, w dom też można "zamrówczyć".  :lol: :lol: :lol:

renia

:shock: aż mnie mrówki przeszły na samą myśl... :lol:

Radzio

Cytat: renia w 2011-03-30, 10:44:57
:shock: aż mnie mrówki przeszły na samą myśl... :lol:

W domu?  :lol: :lol: