Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Radzio w 2011-05-29, 10:03:32
... wie wiewióry.  :lol:

Lepiej uważaj, bo gdzie są wióry tam drzewa rabią  :shock: :lol: :lol: :lol:

Radzio

Szło, szło i wyszło samo z siebie 11km.
Dzisiaj las już gościł znaczną grupę biegających (w poniedziałek  :shock:), choć drzewa nadal są w przewadze i .... dobrze im tak. ;) :D :D

Cytat: renia w 2011-05-29, 18:01:52
... wie wiewióry.  :lol:

Lepiej uważaj, bo gdzie są wióry tam drzewa rabią  :shock: :lol: :lol: :lol:

To, że przeoczyłem literkę "d" jak d..a zauważyłaś. Ale że, będę na Konferencji już nie.... hmm ;)  :D :D

8)
A "rabią" to pewnie skrót myślowy od rabują? ;)  :lol:

renia

Cytat: Radzio w 2011-05-30, 07:59:55

To, że przeoczyłem literkę "d" jak d..a zauważyłaś. Ale że, będę na Konferencji już nie.... hmm ;)  :D :D

Nie chodziło mi o brak tej literki "d" jak... (mniejsza o to) tylko o śmieszne brzmienie "wie wiewióry" ale jestem pewna, że nigdzie nie napisałeś, że będziesz na Konferencji. Ja zrozumiałam, że nie będziesz. Zaraz poszukam tych wpisów. No i już tak się nie wkurzaj na mnie... 8)

Radzio

Cytat: renia w 2011-05-30, 08:32:27

Nie chodziło mi o brak tej literki "d" jak... (mniejsza o to) tylko o śmieszne brzmienie "wie wiewióry" ale jestem pewna, że nigdzie nie napisałeś, że będziesz na Konferencji. Ja zrozumiałam, że nie będziesz. Zaraz poszukam tych wpisów. No i już tak się nie wkurzaj na mnie... 8)

:lol:
Poszukaj, poszukaj, ale nie tam, gdzie znalazłaś info o tym, że "się wkurzam na Ciebie". ;) :D

renia

Cytat: Radzio w 2011-04-28, 21:01:40
Cytat: admin w 2011-03-20, 08:07:29
Tak się zastanawiam, co ciekawego w kilku słowach napisać na czerwcowe spotkanie w Ciechocinku.
Na ubiegłoroczną Konferencję przygotowałem to: http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=869 , bo takie było zapotrzebowanie.
A o czym w tym roku? Jakieś propozycje, czy życzenia?
Jest kilka bardzo ciekawych tematów, na które mógłbym poświęcić trochę czasu.

To pewnie i usłyszeć też będzie można, bo przyznam się troszkę oczy mnie pobolewają od czytania.
10-go ... ... pieniężnej, siądę sobie, poślinię ołówek i postanowię.
Możliwości dojazdu mnóstwo pieszo, biegiem, rowerem, stopem, skuterem, motorem, samochodem, autobusem, koleją, motolotnią, samolotem,... taxi.
Wachlarz tak szeroki, że ile bym nie utrzymał do 28-go, coś zawsze powinno być dostępne, bo jeżeli chodzi o mnie to przeciwwskazań nie ma.
Pogoda też ułatwi podjęcie właściwej decyzji.
Co prawda przewiduję okoliczności nieprzewidywalne, ale ich nie biorę pod uwagę. ;)

Radzio, jednak Ty masz rację. Nie napisałeś, że nie przyjedziesz, tylko zastanawiasz się nad środkiem lokomocji... Ja często czytam zbyt szybko i niedokładnie, że zrozumiałam, że zastanawisz się czy przyjechać w ogóle.  Przepraszam, mea culpa... :(

Radzio

Cytat: renia w 2011-05-30, 09:57:07
mea culpa... :(

To było niepotrzebne, chyba że .... jesteś innego zdania. :D

Blackend

Godzina 19.00 / 20.00 to moja ulubiona pora na dzienną dawkę ruchu. Nie muszę się spieszyć, kalkulować i godzić obowiązki dnia powszedniego z przyjemnościami. Wieczorem jestem już "porozciągany" i odstresowany bo co miało się złego zdarzyć to już się zdarzyło ;) ...i temperatury są całkiem o'k :)

Radzio

Cytat: Blackend w 2011-05-30, 22:03:13
Godzina 19.00 / 20.00 to moja ulubiona pora na dzienną dawkę ruchu. Nie muszę się spieszyć, kalkulować i godzić obowiązki dnia powszedniego z przyjemnościami. Wieczorem jestem już "porozciągany" i odstresowany bo co miało się złego zdarzyć to już się zdarzyło ;) ...i temperatury są całkiem o'k :)

Kiedyś pokazywałeś foty dziczyzny...   :D
Ze zdjęć nie wynikało, że byłeś zestresowany, kiedy je robiłeś. Rozumiem jednak, że to mogło być dla Ciebie dawno. ;)  :)

Blackend

Radzio, jestem jak diabli, ale z całych sił staram się tego nie okazywać  8)

Radzio

Ale foty były ostre... czyżby stabilizacja obrazu w obiektywie? :)

Blackend

Nie, chyba nie - pewnie "dobrzy" ludzie tego dnia nie zdążyli mnie doprowadzić do drżenia... ;)

jerzy555

Wczoraj troszkę popadało i nośność piachu jest znacznie lepsza.
Dla osłody klika saren i wie wiewióry.  :lol:
Rekreacyjnie 11km i można brać się za "roboty bosmańskie". ;) :D :D

no Ty to masz krzepę, zresztą było to po Tobie widać :)

Radzio

Cytat: Blackend w 2011-05-30, 22:19:32
Nie, chyba nie - pewnie "dobrzy" ludzie tego dnia nie zdążyli mnie doprowadzić do drżenia... ;)

Uff, uspokoiłeś mnie. To nie dziki były powodem ewentualnych "drgań". ;) :D

Cytat: jerzy555 w 2011-05-30, 22:19:56
Wczoraj troszkę popadało i nośność piachu jest znacznie lepsza.
Dla osłody klika saren i wie wiewióry.  :lol:
Rekreacyjnie 11km i można brać się za "roboty bosmańskie". ;) :D :D

no Ty to masz krzepę, zresztą było to po Tobie widać :)

:) :)
"Roboty bosmańskie" wyznacza mi mój "boswoman"  :lol: :lol:.
Tym razem "wyznaczył" pranie dywanów mojej Rodzicielce.  :)  Do tego nie potrzeba krzepy. ;)

Radzio

Do lasu powoli zaczyna docierać temperatura, ale o świcie jest jeszcze "nośnie". ;) :D
Po południu nie miałbym specjalnej ochoty na bieganie.

Blackend

A mi dzisiaj wypadło popołudniu ponieważ pogoda taka niewyraźna i może padać. Ostatnio przechytrzyłem i w końcu w ogóle nie biegałem.  :? Na upały jestem już przygotowany :) po zeszłorocznym "zejściu" w połowie dystansu (a ja tego bardzo, bardzo nie lubię) wyciągnąłem wnioski i gdy pojawiły się wysokie temperatury skróciłem dystans. Teraz po okresie dostosowania jest już o'k ;)

Radzio

Cytat: Blackend w 2011-06-03, 19:10:53
... pogoda taka niewyraźna i może padać.....

Właśnie z uwagi na aktualną pogodę, która w mojej okolicy jest zdecydowanie wyrazista, wspomniałem o swojej niechęci. ;) :)

WojciechS

Ale dziś to chyba nie polatacie?  :(
Bezwietrzny gorąc...  :?

administ

Choć gorąco, to dziś swoją rundkę zrobiłem w 62minuty.
Kiepsko, ale przesada nie jest wskazana.

Blackend

Dziś nie biegam, z powodu większej ilości psów z właścicielami ;)

renia

Boisz się, że ich właścicieli pogryziesz? 8)