Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

I świetnie, tak się postępuje z bucami!  8)
Jeszcze przeprosić wypada, bo taki przeważnie jest strasznie czuły na punkcie swego ego.  :D

Gavroche

:lol:
Bardzo dobra robota!
Jak tylko można, to trzeba ustąpić, można jeszcze kawę lub Snickersa zaproponować w ramach rekompensaty. ;)

Blackend

A nie lepiej od razu banana? ;)

Jarek

Cytat: Gavroche w 2015-11-05, 21:18:45
:lol:
Bardzo dobra robota!
Jak tylko można, to trzeba ustąpić, można jeszcze kawę lub Snickersa zaproponować w ramach rekompensaty. ;)
Tak właśnie trzeba  :lol: :lol: : :lol:

administ

RafałS

Dziś padło na szybkie rozładowanie akumulatorów i dychanie z lekkim podtruciem katecholaminowym, czyli 400m. Nie najlepszy wybór na dziś, choć temperaturka fajna, taka że do krótkich gaci zredukować dało się. Ale czas 1:07 jest do poprawy fizycznie i w zamyśle. Na pewno prościej byłoby gdybym wiedział co ja biegam. :)

RafałS

...Zabawy biegowe przecież  8) . Ciepło, ciepło nie powiem, ale dziś lekkie tylko rozbieganie + trochę skoków. Chyba za słabe śniadanie i obiad, za mało B jakby. Spokojnie, do nadrobienia...  :)

administ

:(
Kolejna ofiara zaleceń "naukowych'? :roll:  8)

Blackend

Ale tam nigdzie nie pisze, że ofiara. ;)

administ

Fakt, do tego na średniowieczne standardy pożył całkiem, całkiem! ;)

Blackend

Przynajmniej zdrowo zmarł, a nie po długiej wyczerpującej chorobie.  :?  8)

renia

Cytat: Blackend w 2015-11-11, 14:53:54
Przynajmniej zdrowo zmarł, a nie po długiej wyczerpującej chorobie.  :?  8)

:lol: 8)

Diogenes z Synopy

France jedzą dużo tłustych serów, to i ma.   ;-)

RafałS

Nadal ciepło, 3km przebieżki i sprint. Czasu nie podam bo bieżnia podmokła, półmrok, brak bloku, stoper w ręku, odzienie, zatarte linie - przez co wyszło 105 metrów, itd...  :lol:

RafałS

10 rundek + naskoki. Niniejszym wyczerpałem pulę energii na dziś.  :wink:

RafałS

Dziś oczywiście bez biegania. Tyle tylko co za dyńką. 4 stopnie C i wiatr. W takich warunkach ostatnio to za łebka... Nie jest źle, co prawda słabo rzutowo. Acz skoczności trochę odzyskało się. Na kilkadziesiąt wsadów akurat, lecz przy podmokłej nieco gumie lepiej za mocno się w nią nie wbijać.  :)

Blackend

8km, tylko dlatego że za lekko się ubrałem i zacząłem marznąć, ale za to z mocnym finiszem, bo lubię efektownie kończyć. ;)

RafałS

10 rundek li tylko, tempem akuratnim na koszulki zmoczenie. Ochłodzenie przyleciało, mgła...